Jeugd Nieuws

Jeugd Nieuws

Sponsorloop zaterdag 10 april

6 april 1:15  De activiteitencommissie jeugd organiseert op zaterdag 10 april voor de jeugd een sponsorloop. De inkomsten zijn voor jeugd activiteiten en uiteraard ook voor het goede doel. Dus hierbij de oproep om onze jeugd te sponsoren voor elk rondje dat ze lopen. meer »

16x gelezen

4-skills voetbaldagen 12 t/m 14 mei

5 april 23:45  Van 12 t/m 14 mei (mei vakantie) organiseert 4-skills Soccer Academy bij Roodenburg een 3 tal voetbaldagen Lees hieronder uitgebreid het programma. meer »

30x gelezen

De Leidse Sporttuin op sportpark Noord!

5 april 23:30  De Leidse Sporttuin opent zijn deuren op 7 april 2021! Alle kinderen van groep 5 t/m groep 8 zijn welkom om deel te nemen aan de opening van “De Leidse Sporttuin”. Tijdens de opening komen de deelnemers met verschillende sporten in aanraking en zullen zij de hele middag in beweging zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid voor de ouders om een bakje koffie of thee te krijgen en in gesprek te gaan met de buurtcoach van Incluzio.meer »

14x gelezen

Succesvolle Sportdag

11 november 18:45  De prachtige weeromstandigheden hebben ook bijgedragen aan een schitterende sportdag waar het deelnemende jeugd van heeft kunnen genieten. meer »

40x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!