Jeugd Nieuws

Jeugd Nieuws

Zeer geslaagd voetbalkamp voor de jeugd

29 juli 1:00  De jeugdafdeling kan terug kijken op een zeer geslaagd vakantiekamp. 68 aangemelde kinderen waren twee dagen in de weer met sporten, bingo en barbecue Geslapen werd er op het keeperveldje. Een drone fotografeerde de opkomst Wanneer stijgen er weer blauw/zwarte rookwolken op sportpark Noord? meer »

87x gelezen

Verslag Sponsorloop 10 april

11 mei 12:45  ZEER GESLAAGDE SPONSORLOOP Zaterdagmorgen 10 april 2021 organiseert het jeugdbestuur samen met Kawtars voetbalschool en de Stichting Al -Iglaas een sponsorloop , waaraan vooral kinderen meedoen van de onderbouw. Wat ga ik zien, bedenk ik mij als ik de Pieter Bothstraat in rij.meer »

215x gelezen

4-skills voetbaldagen 12 t/m 14 mei

5 april 23:45  Van 12 t/m 14 mei (mei vakantie) organiseert 4-skills Soccer Academy bij Roodenburg een 3 tal voetbaldagen Lees hieronder uitgebreid het programma. meer »

267x gelezen

De Leidse Sporttuin op sportpark Noord!

5 april 23:30  De Leidse Sporttuin opent zijn deuren op 7 april 2021! Alle kinderen van groep 5 t/m groep 8 zijn welkom om deel te nemen aan de opening van “De Leidse Sporttuin”. Tijdens de opening komen de deelnemers met verschillende sporten in aanraking en zullen zij de hele middag in beweging zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid voor de ouders om een bakje koffie of thee te krijgen en in gesprek te gaan met de buurtcoach van Incluzio.meer »

188x gelezen

Sponsorloop zaterdag 10 april

6 maart 1:15  De activiteitencommissie jeugd organiseert op zaterdag 10 april voor de jeugd een sponsorloop. De inkomsten zijn voor jeugd activiteiten en uiteraard ook voor het goede doel. Dus hierbij de oproep om onze jeugd te sponsoren voor elk rondje dat ze lopen. meer »

165x gelezen

Succesvolle Sportdag

11 november 18:45  De prachtige weeromstandigheden hebben ook bijgedragen aan een schitterende sportdag waar het deelnemende jeugd van heeft kunnen genieten. meer »

161x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!