W.P. Speelmanweg 1 A
2441CA
NIEUWVEEN
tel. 0172-539102

Men was gewaarschuwd. Nicolaas Boys thuis is een moeilijk te kloppen tegenstander. Vlak voor rust , maakte Nicolaas Boys de aansluitingstreffer, terwijl Roodenburg met 0-3 voor stond.

Op de website van www.leidenamateurvoetbal.nl staat een interview met coach Nourdin Essaoui. Hij wees vooral de scheidsrechter aan als schuldige.

Het radio interview op dezelfde site met de trainer van Nicolaas Boys Mo Boughrine geeft het relaas hoe de boys er over dachten.Door persoonlijke fouten kwamen wij met 0-3 achter, maar vlak voor rust konden we scoren en toen zeiden we tegen elkaar. “Die gaan we  pakken “. Dat toont al de onverzettelijkheid.Vlak voor rust zagen wij dat Roodenburg niet meer kon brengen, wat ze de eerste 40 minuten hadden gebracht. Dat pakken vond dus wel degelijk plaats. Er ontstond irritatie en je wordt uit de wedstrijd gespeeld.Belangrijker is de conclusie dat het na 40 minuten over was en dat betekent, dat er gewerkt moet worden aan de conditie. Niet in één keer proberen het tij te keren, maar de simpele Coopertest zegt veel hoe het met het uithoudingsvermogen is gesteld. Spelers moeten immers 90 minuten het laten zien en zeker in de 4de klasse.