Inschrijfformulier LVRoodenburg - LV Roodenburg

Inschrijfformulier LVRoodenburg

Inschrijfformulier LVRoodenburg

Wilt u zichzelf of uw zoon/dochter aanmelden als nieuw lid van LV Roodenburg?
Vul onderstaand formulier in en klik op de verstuurknop.
Naar aanleiding van deze aanmelding zal de vereniging contact opnemen.

Privacyverklaring
Het bestuur van LV Roodenburg heeft een privacyverklaring opgesteld waarin staat welke gegevens we van onze leden bewaren en waarom we juist die gegevens nodig hebben en wat de afspraken hierover zijn met het oog op de bescherming van je privacy.
De privacyverklaring kunt je hier vinden.

Inschrijfformulier LV Roodenburg


Indien het lidmaatschap bij de laatste vereniging korter is dan vijf jaar geleden moet overschrijving aangevraagd worden. (Alleen van toepassing voor het type lidmaatschap: 'Senior, Junior, Pupillen'.)

Gegevens van het nieuwe lid. Het e-mailadres en mobiele telefoonnummer zijn ten behoeve van de voetbal.nl app. Een pasfoto uploaden is voor leden tot 12 jaar niet verplicht.


Kies bestandWijzigVerwijder

Gebruik de toelichting om aanvullende informatie te geven. Denk hierbij aan voorkeur team, via wie/hoe ben je bij LV Roodenburg terecht gekomen, etc...

In te vullen voor minderjarige leden.

Factuuradres

Voor jeugdleden tot 19 jaar geldt dat ze in aanmerking kunnen komen voor subsidie (JSF/Leergeld) als ze aan bepaalde voorwaarde voldoen.


We willen een actieve verenigingscultuur creëren waarin zoveel mogelijk leden en ouders/ verzorgers van jeugdleden als vrijwilliger hun bijdrage leveren. Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat LV Roodenburg optimaal kan functioneren als vereniging. Daar is uw bijdrage ook zeer gewenst. * = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!