DE SINT OP PAKJESAVOND BIJ ROODENBURG - LV Roodenburg

DE SINT OP PAKJESAVOND BIJ ROODENBURG

DE SINT OP PAKJESAVOND BIJ ROODENBURG

27 december 2022 14:45


5 DECEMBER.
Pakjesavond. Er wordt op deze maandagavond gewoon getraind. De meisjes, de onder 9, de onder 8 en alle mini’s zijn tegelijkertijd op het trainingsveld. 70-80 kinderen op één veld.

Het is een bijzondere avond, want terwijl de kinderen aan het trainen zijn, verschijnen Sint Nicolaas en twee van zijn Pieten op het trainingsveld. De Sint is zeer benieuwd naar de verrichtingen van de kinderen en bezoekt alle groepen.

Aktueel_49-1.png

 

Wanneer ze  aangekomen zijn bij de JO groep 8-1-2 en 3 blijft men even staan. Dan wenkt de Sint de kinderen om met hem mee te gaan naar het jeugdhonk.

In het jeugdhonk wordt er gezongen, wordt er lekkers uitgedeeld en zijn er cadeaus.  Natuurlijk willen alle leiders en kinderen op de foto met de Groot Heiligman en zijn knechten.

De JO 8-1-met trainers Hakan en Brahim

                  Aktueel_49-2.png         De JO 8-2 met trainer Junior

                  Aktueel_49-3.png          

De JO 8-3 met trainer Rachid

                  Aktueel_49-4.png            

De JO 8 verliet het jeugdhonk en vervolgde de training met een toernooi. Na hen kwam de jongste jeugd van Roodenburg binnen.  De mini’s.Een Piet nodigde de kinderen uit om een dansje te doen.

                  Aktueel_49-5.png             

Er werd gedanst en gezongen en de Sint vroeg aan trainer Rachid of de kinderen lief waren en goed luisterden. Rachid kon dit beamen en dat stemde de Sint tot tevredenheid. Daarnaast stelde de Sint de vraag of ze goed konden voetballen. De Sint had voor hen een tip :  Je best doen tijdens het  trainen en luisteren naar je trainer!

 

De jongsten wilden met trainer Nouri ook op de foto. De Sint herkende trainer Nouri. De Sint fluisterde nog naar de hoofdpiet  “meenemen “. De kinderen kunnen gerust zijn, Nouri blijft jullie trainer.

                Aktueel_49-6.png           

Voor alle kinderen van onder 9, onder 8, de jongste meisjes en onze ukken had de Sint een cadeau meegenomen. . Ze kregen allen een pakje mee naar huis. Thuis uitpakken. Daarin zat een trainingsbal met touw. Hiermee kunnen ze beter leren voetballen.

                 Aktueel_49-7.png            foto Meiden groep

Langs deze weg willen wij alle leden van de jeugdactiviteiten commissie, allen, die er voor gezorgd hebben, dat de kinderen een avond hebben gehad, waar nog lang over zal worden nagepraat , hartelijk danken.  Het was top.Verder wil ik melden, dat ik vele trotse ouders, opa’s, broers en zussen heb gezien, die met hun telefoontoestel in de hand, opnames hebben gemaakt, voor later. Dit zijn de momenten, die je graag wilt vastleggen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!