Roodenburg jeugd moedigt het eerste aan - LV Roodenburg

Roodenburg jeugd moedigt het eerste aan

Roodenburg jeugd moedigt het eerste aan

8 september 2022 15:45


Zaterdag 3 september heeft de gehele jeugdafdeling de Zaterdag 1 van Roodenburg aangemoedigd en dat resulteerde in een 1-0 zege. Hieronder het verhaal van de dag.

    SPANDOEKEN MAKEN

Donderdag 1 september was het druk op het terras. Een groot deel van de kinderen was aan het trainen, maar een ander gedeelte verzamelde zich op het terras voor het clubgebouw.De jeugdactiviteiten commissie had gezorgd voor witte lakens, blauw en zwarte verf.De kinderen gingen de zaterdag er na het eerste aanmoedigen. En daar horen spandoeken bij.Een ander belangrijk aspect. Veel kinderen kennen de spelers van het eerste en tweede elftal.Deze spelers trainen namelijk de jeugdgroepen.

jeugdnieuws_1.jpg                                            

De  clubkleuren van Roodenburg zijn blauw en zwart en zowel buiten als binnen in het clubgebouw voeren deze kleuren de boventoon. De jeugd kon dus niet achterblijven.

 jeugdnieuws_2.jpg                        

Er werden diverse spandoeken aangemaakt en zaterdag verzamelde de jeugd zich om 14.15 uur bij het clubgebouw. Voorzien van hun doeken namen ze plaats op de zittribune.

jeugdnieuws_3.jpg                            

In het begin klonk er luid lawaai als Roodenburg ten aanval trok. Maar na drie kwartier werd het wat stiller. De stand tegen het Haagse RAS was immers 0-0.

In de rust was er voor de 60 opgekomen kinderen een drankje en een patatje.  Met een volle maag werd de tribune weer opgezocht.

Er was weer voldoende energie om aan te moedigen en het resultaat was er. Roodenburg kwam met 1-0 voor dankzij een penalty van Gokhan Yazici.

jeugdnieuws_4.jpg                       

Dat was ook de eindstand.

jeugdnieuws_5.jpg                        

Bij wedstrijden van het eerste elftal zie je overal in de omgeving steeds minder kinderen als toeschouwer. Via dit initiatief heeft de J.A.C. laten zien, dat het wel kan.

En de spelers?  Die vonden het maar al te mooi, al dat geluid vanaf  “Noord “

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!