Verslag omtrent de Kooicup van de jeugdvoorzitter

Verslag omtrent de Kooicup van de jeugdvoorzitter

29 mei 2022 17:00


Hierbij een verslag van onze jeugdvoorzitter Rik van Oosten
over de afgelopen kooicup op 27 mei 2022 waar ook het 95 jarig jubileum mee werd gestart.

Verslag van de Roodenburg Kooi Cup JO-7 26 mei 2022.

 

 

Na een korte maar intense voorbereiding was het dan eindelijk zover. De activiteitencommissie, aangevuld met vele vrijwilligers
stond iedereen gereed om aan de slag te gaan en om de uitgenodigde clubs te ontvangen voor de mini Kooi Cup, editie 2022.

Donderdagmorgen rond 9 uur begon sportpark Noord langzaam vol te lopen met de deelnemende clubs en de spelertjes. In totaal namen er 16 teams (Roodenburg, ASC, SJZ, Voorschoten, Boshuizen, UVS en RCL) deel aan de jubileumeditie van de weer in ere herstelde Kooi Cup.

Rond half tien hadden de leiders van de deelnemende clubs zich gemeld bij de commissiekamer en kon Roodenburg zich gaan opmaken voor een drukke en sportieve ochtend. Om 09.45 uur werden de deelnemers eerst nog toegesproken door de jeugdvoorzitter, maar daarna werd er toch echt gestart met de wedstrijden. Op zes veldjes werd met veel enthousiasme en hartstocht door de jeugdspelers gestreden om de zege.

Onze eigen Anass had de regie in handen en op “strenge” wijze zag hij er op toe dat eenieder zich hield aan het wedstrijdschema van de dag.

Door de inspanningen en het mooie zonnige weer namen de honger en dorst flink toe en vonden de versnaperingen, fruit en limonade, gretig aftrek in de pauze.

Na een korte pauze werden het toernooi weer hervat. Diverse fotografen begaven zich weer op het veld en de aanwezige ouders lieten zich horen met aanmoedigingen voor hun kroost.

Het was mooi om te zien dat de aanwezige ouders en broertjes en zusjes zich uitstekend hebben kunnen vermaken met de twee springkussens.

Ook in het clubhuis was het van meet af aan druk. De dienbladen met koffie werden door het aanwezige publiek mee naar buiten genomen om in het zonnetje te genieten van een lekker bakkie. Opvallend vaak werden er aan de medewerkers van Roodenburg complimenten uitgedeeld over de geweldig georganiseerde toernooidag. Mooi om te horen.

Rond 12 uur werd het toernooi beëindigd. De aanwezige kinderen konden onder het genot van een suikerspin en een drankje ook nog even genieten van het springkussen. Rond 12.30 uur werden de teams stuk voor stuk naar voren geroepen en werd de kinderen individueel een mooie herinneringsmedaille omgehangen.

Om 12.45 uur werd het Kooi Cup toernooi door de jeugdvoorzitter officieel afgesloten.

Met een speciaal dankwoord voor al die Roodenburgers op het veld, in de commissiekamer, aan de bar, in de keuken, aan de muziek en de regie die het mogelijk hebben gemaakt om het 95 – jarig jubileum van de LV Roodenburg op een fantastische wijze te kunnen vieren!

Voor herhaling vatbaar? Absoluut, een traditie die we willen volhouden tot aan het 100-
jarig bestaan van onze prachtige voetbalclub, Roodenburg.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!