Sponsorloop zaterdag 10 april

Sponsorloop zaterdag 10 april

6 maart 2021 1:15


De activiteitencommissie jeugd organiseert op zaterdag 10 april voor de jeugd een sponsorloop. De inkomsten zijn voor jeugd activiteiten en uiteraard ook voor het goede doel.

Dus hierbij de oproep om onze jeugd te sponsoren voor elk rondje dat ze lopen.

Sponsorloop

 

Beste ouders/verzorgers en kinderen,

De activiteitencommissie van LV Roodenburg en Kawtar’s Soccer Academy organiseren dit jaar een sponsorloop voor hun leden. Met als doel om geld in te zamelen. 75% van de opbrengst zal naar onze eigen jeugdafdeling gaan. Dit geld zal onder andere worden gebruikt om leuke activiteiten voor de kinderen te organiseren. Zoals een slaapfeest op onze club en een leuk afsluitingsfeest van het voetbalseizoen (onder voorbehoud van de coronamaatregelen). Daarnaast zal 25% van de opbrengst gaan naar Stichting Al-iglaas. Deze stichting biedt ondersteuning aan weeskinderen en hulpbehoevende ouderen in Marokko. Een bestuurslid van de stichting zal ook tijdens de sponsorloop aanwezig zijn om de kinderen aan te moedigen.

De sponsorloop is op zaterdag 10 april 2021 en start om 10.30 uur. U kunt uw kind brengen vanaf 10.15 uur en weer ophalen om 13.00 uur. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

Voorafgaand aan de sponsorloop kunnen de kinderen familie, vrienden, buren of bekenden vragen of zij hen willen sponsoren. Daarvoor krijgt uw kind een sponsorformulier en een envelop. De sponsoren kunnen kiezen of zij uw kind per gelopen ronde willen sponsoren of voor één vast bedrag.

Tijdens de sponsorloop rennen of lopen de kinderen zoveel mogelijk rondes waarbij zij stempels verdienen op een stempelkaart.

Na de sponsorloop kunnen de kinderen met hun stempelkaart aan hun sponsoren laten zien hoeveel rondes zij hebben gelopen. Dan kunnen zij het geld inzamelen. Als zij al het geld ingezameld hebben kunnen zij dit uiterlijk 17 april inleveren bij hun eigen trainer in de envelop met hun eigen naam erop.

Kawtar van de Soccer Academy zal ook deelnemen aan de sponsorloop. U krijgt ook de mogelijkheid om haar sportieve bijdrage te sponsoren. Voorafgaand aan de sponsorloop zal zij klaar staan met haar sponsorformulier. Na afloop van de sponsorloop kunt u het gesponsorde bedrag ook bij haar persoonlijk inleveren.

Wij hopen op een leuke dag en een mooie opbrengst. Zet ‘m op! Er vallen namelijk ook mooie prijzen te verdienen!

LET OP! Neem je sponsorformulier mee op 10 april!

Heeft u vragen? Stel ze aan de trainer van uw kind.

 

Met sportieve groet,

De activiteitencommissie

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!