Aktueel 8 2022 - LV Roodenburg

Aktueel 8 2022

Aktueel 8 2022

24 februari 2022 20:30


De wekelijkse blog met nieuws over en van Roodenburg.
informatie nodig? Mail dan naar administratie@lvroodenburg.
telefoon clubhuis: 5216900.

                                                               CLUBTV  EN QR CODE

Aan het fundament wordt hard gewerkt.. Leden en buitenstaanders blijven via de website op de hoogte van wat er op de club gebeurt.Deze week zijn de namen van het kader geactualiseerd. Verder wordt er gewerkt aan de module club tv. Het scherm in de kantine zal zo spoedig mogelijk in gebruik te nemen. Er blijkt schade te zijn aan een HDMI kabel en als dit opgelost is, dan starten we met  CLUB TV.

WAT IS CLUB TV?Met club tv betrek je leden, verras je bezoekers en geef je sponsors een podium.

IEDEREEN OP DE CLUB GOED GEINFOMEERD.In welke kleedkamer zitten we? Heeft het eerste gewonnen? Tegen wie spelen we volgende week? Vragen die je in kantines en bij de kleedkamers regelmatig voorbij hoort komen. Wil jij bezoekers op de club graag goed informeren? En het liefst zonder daar ieder weekend veel tijd in te hoeven steken?

Club.TV helpt je hierbij. Alle informatie over de vereniging, waaronder uitslagen, standen, kleedkamerindelingen en clubsponsors wordt namelijk automatisch bijgewerkt. Hier hoef je verder niks voor te doen. En het is natuurlijk fijn voor bezoekers op de club dat het laatste nieuws altijd te zien is.

Donderdagavond was er een proefuitzending.Ik zag o.a. het wedstrijdprogramma, de uitslagen, de pupil van de week, de rubriek OUDE DOOS, de RB ACTUEEL en nog veel meer aan mij voorbij trekken.

Bij de RB actueel tref je op het scherm niet het gehele verhaal op het scherm.Neen, bij de aankondiging van de RB actueel ziet men een QR code op het scherm. Scan je deze QR code met je telefoon, dan kan je op je telefoon de inhoud van de laatste 5 RB actueel lezen.

Een andere rubriek is die van de OUDE DOOS. In dit item komen allerlei foto’s te staan.Zoals u leest kan je leden betrekken bij club TVEn afgelopen donderdag zag ik hoe zo iets in zijn werking ging.

Donderdagavond is Mat de Boer op de club. Terwijl er wordt geëxperimenteerd met wat er op het scherm moet komen, laat hij foto’s van Roodenburg zien op zijn telefoonscherm.Na een paar instructies van Anass worden zijn foto’s geladen en daarna verstuurd naar de laptop.Binnen een paar minuten kunnen deze foto’s worden toegevoegd aan de OUDE DOOS.

Mooier en sneller kan het niet.Laat ik de wens uitspreken, dat we nog veel plezier mogen hebben van dit medium .De tijd van het clubblad lijkt mijlen ver weg.

                                               VRIENDEN VAN ROODENBURG

Deze tekst werd al eens eerder geplaatst, maar ik zie nu dat er een apart item op de website is gemaakt voor dit onderdeel van de club.

WAT DOEN DE VRIENDEN VAN ROODENBURG?

De vrienden van Roodenburg doneren geld, waardoor de club dingen kan doen ten bate van de jeugd en de accommodatie.Een sprekend voorbeeld is momenteel de opknapbeurt van het terras. Steef, Richard, Bart, Jan en Jean Marc hebben al heel wat stenen door de handen zien glijden. Als vrijwilligers zijn ze uren in de weer. Laat je dit door beroepsmensen doen, dan ben je duizenden euro’s kwijt.Voor het ophogen is zand nodig en tijdens het werk hebben de mannen natuurlijk recht op een aantal consumpties. Voor dit soort werk heb je de vrienden nodig.

U heeft de mogelijkheid zich aan te melden voor een jaar bij de vrienden van LV Roodenburg. Dit kost u 50 euro per jaar. Uw lidmaatschap zal kenbaar gemaakt worden middels naamsvermelding in de kantine en op de website. U kunt als zich zowel als persoon, bedrijf, groepje of als team hiervoor aanmelden. 

Eenmaal per jaar zullen alle vrienden van LV Roodenburg bij elkaar komen  om in gezamenlijkheid de toekomst door te spreken met elkaar onder het genot van een drankje. De LV Roodenburg zal het besteden voor de jeugd en onderhoud van hele sportcomplex. Zodat wij verder kunnen bouwen aan onze ambities om LV Roodenburg de club te laten zijn voor Leiden Noord waar voetbal en maatschappelijke waarde elkaar aanvullen.

We gaan op zoek naar 100 leden. Doet u mee?

Informatie bij Leon Kloos en JeanMarc van Steenbergen

HOE KUN JE LID WORDEN?

Op de website is nu een inschrijfformulier gezet. Dit moet u invullen .Ga hiervoor naar www.lvroodenburg.nl

Kies VRIENDEN VAN ROODENBURG en dan INSCHRIJFFORMULIERU kunt op 3 manieren uw geld doneren.- via een bankoverschrijving, dit heeft de voorkeur- stuur een tikkie- contant bij bestuursleden.

De namen van de vrienden verschijnen op de website en in het clubgebouw.

WIE WAREN ER OP 26/2/2022 AL LID?

Marvin Bok

Maarten van Kooperen

Loek van Steenbergen †

Richard van Rijn

Bram Pardon

Jan van Alphen

Bart Kok

Wim Ruis

Leon Kloos

Johan van den Bogaerd

Joop Ravensbergen

Jean-Marc van Steenbergen

Bert Verplancke

Mat de Boer

Wim Filippo

Hanyo van der Meer

Amel Kaddouri

Ramon Paardenkooper

Calvin Rijsdam

Anass Lehsseini

Ronald van Weerlee

Patron Scanu

 

Delen

  

                                               JEUGDUITJE NAAR HEERLEN

Komend weekend gaat een jeugdgroep naar Heerlen.  De groep bestaat uit teamleden van diverse teams.

Er wordt vertrokken vrijdag 4 maart om 7.00 uur.Als men is aangekomen, dan volgt er een kennismakingstraining.In de middag wordt er gezwommen en ’s avonds gaat men wokken.Zaterdag begint met een ontbijt in het hotel, gevolgd door een boswandeling.Om 12.00 uur zijn er wedstrijden van JO 7-JO 8 en JO 10 tegen Sporting HeerlenIn de middag is er nog een trappenloop in Landgraaf.Goed voor de knietjes van de oudersVoordat de terugreis aanvaard wordt, brengt de groep nog een bezoek aan Happy Italy.In de volgende actueel een verslag van het “uitje”.

 

                                                           CLUBNIEUWS

Zondagavond speelde Sassuolo een uitwedstrijd tegen Inter Milaan in stadion Guieseppe Meazza, vroeger vooral bekend onder de naam San Siro. Abdou Harroui mag in de 78ste minuut invallen en de voorsprong van Sassuolo tegen de nummer 2 van Italië  verdedigen. Dat lukt, Sassuolo gaat met drie punten huiswaarts na een 0-2 voorsprong.

Sassuolo is voor de top van Italië een echte reuzendoder.  Op 27 oktober winnen ze de uitwedstrijd bij Juventus, op 28/11 wordt uit gewonnen van AC Milaan, ze spelen recent nog met 2 : 2 gelijk tegen AS Roma en in al die wedstrijden mag Abdou minuten maken.

Deze week werd er nog getraind en zijn er vriendschappelijke wedstrijden. Op de website van www.leidenamateurvoetbal.nl verschijnt opnieuw een advertentie voor een hoofdtrainer voor Roodenburg.

Er is weer zand gebracht en de straatmakers hebben weer meters gemaakt. Er is zo hard gewerkt, dat we nog maar een paar meter overbrugd moet worden.

Vrijdag breng ik wat prijzen naar de club. Onze huiskok Berjen is bezig met zijn weekend maaltijd.Een macaronischotel met kaas. Wat mij opvalt zijn diverse bolletjes van deeg. Hij meldt mij met trots, dat ook de broodjes sinds kort versgebakken worden op Noord.Broodjes, die bestemd zijn voor de maaltijd, die op vrijdagavond bezorgd wordt.

Zaterdag bekijk ik de enige wedstrijd.  Roodenburg JO 11-1 tegen UVS JO 11-3. UVS wint met 2-3.Een oefenwedstrijd. Het zijn wedstrijden, waarvan je als speler en als trainer van moet leren.Wat ging er goed?  Wat kan beter?Aan de hand van de analyse heb je dan weer informatie en oefeningen voor de toekomstige trainingen. Winnen of verliezen is altijd ondergeschikt aan opleiden.Daar moet je alle energie in stoppen en het resultaat wordt pas echt zichtbaar bij de senioren.

 

                                   DATUM KOPPELKLAVERJAS MARATHON BEKEND

Eind mei bestaat Roodenburg 95 jaar en wordt er nagedacht welke festiviteiten er georganiseerd kunnen worden.

Voor de agenda kunt u alvast deze datum noterenZondag 29 mei staat de KOPPELKLAVERJAS  MARATHON als eerste activiteit gepland in deze periode gepland.

O.a. Mat de Boer en Jean Marc van Steenbergen nemen deze activiteit voor hun rekening

 

 

                                               DE WANDELING VAN 3 MAART

                        NOSTALGIE LANGS OUDE VELDEN ROODENBURG EN ASC                            VIA HET LEIDSE HOUT EN DE SPAARGARENSTRAAT

Een wandeling vanaf het Roodenburg terrein naar de Leidsche Hout, vervolgens naar de Kempenaerstraat , Spaargarenstraat naar het  bos van Wijckerslooth.Een aantal wandelaars heeft  nog gespeeld in de Leidsche Hout. Tot 1962 was dit het hoofdveld van Roodenburg met daarom heen een atletiekbaan.  Vandaar wandelen we naar de Spaargarenstraat. Hier treft u de optrekjes aan op het oude veld van ASC.In het bos van Wijckerslooth aandacht voor het oorlogsmonument.

Aktueel_8.png

                                

Vervolgens gaan we naar de Langevoort. Hier is ons koffiemoment bij Tijsterman.Op de terugweg lopen we langs de Oudenhofmolen naar de Haarlemmertrekvaart en terug naar Noord.

De afstand is 10,1 km

We verzamelen om 9.45 uur en vertrekken om 10.00 uurMeewandelen geschiedt voor eigen risico en u dient te beschikken over een redelijke conditie.Inlichtingen bij jlovink@casema.nl

 

                                               DE AGENDA VOOR DEZE WEEK

Het is voorjaarsvakantie en de jeugdtrainingen liggen een week stil. Wat staat er wel op het programma.

Maandag 28 februari                          in het clubgebouw van 19.00 uur biljarten                                                           PELIKAAN 2 – TOP 2                                                           bestuursvergadering in bestuurskamer om 20.00 u

Dinsdag 1 maart                                 in het clubgebouw van 14.00 – 18.00 uur                                                           klaverjassen / sjoelen

Woensdag 2 maart                             in de bestuurskamer om 20.00 uur                                                           jeugdbestuur

Donderdag 3 maart                             vanaf Roodenburg om 10.00 uur                                                           NOSTALGISCHE WANDELING LANGS DE OUDE                                                           VELDEN VAN ROODENBURG EN ASC

                                                           Vanaf 19.00 uur clubavond                                                           biljarten, darten

Vrijdag 4 maart                                   in het jeugdhonk om 20.00 uur                                                           klaverjassen

                                                           Jeugduitje in Heerlen

Zaterdag 5 maart                                BERNARDUS – ROODENBURG          14.30 UUR                                                           TAVV 4 – ROODENBURG 5                14.30 UUR      

                                                           Jeugdwedstrijden tegen Sporting Heerlen

Zondag 13 maart                                SPONSORLOOP JEUGD        

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!