Pupil van de week

PUPIL VAN DE WEEK   RAYAN   6 JAAR, SPELER VAN F 1

Hoe vond je het om pupil van de week te zijn?

Helemaal te gek


 De pupil van deze week hebben we niet bestookt met vragen.

Deze pupil van de week had helemaal geen angst om zich te melden bij de selectie. Waar andere kinderen timide zijn als ze de selectie zien , Rayan had daar geen last van.  Hij vloog van de ene naar de andere kant en daarna werd hij voorgesteld aan de trainers Patrick en Henk.  Rayan werd verteld dat dit de trainers waren.
Wie had gedacht dat Rayan aandacht had voor de bespreking, die had het mis. hij ging liever zelf buiten voetballen. Dus werd uitgelegd dat hij terug moest naar het jeugdhonk.
Lang hield hij dit niet vol, dus mocht hij terug naar de kantine. Rayan vroeg steeds hoeveel keer hebben jullie al gewonnen en was zo druk.  Als antwoord werd aangegeven, dat de trainer de tel was kwijtgeraakt.
Met Carla in de hand, ging het "heerlijke ventje" mee om de aftrap te doen, De aftrap ging goed en Rayan scoorde ook nog eens.
Hierna nam hij plaats in de dug-out en vlak voor de dug-out mocht Roodenburg een inworp nemen.  Ineens ging Rayan er heen en vroeg aan de spelers "Mag ik de inworp nemen?"

Iedereen moest er om lachen.
Je kon er niet kwaad om worden, druk, een heerlijk ventje.
Na de wedstrijd moest hij op de foto. Het blije kind, waar iedereen met plezier naar had gekeken.
Rayan met de bal. Een bal, waar de handtekeningen van de spelers al waren verdwenen.

Rayan bedankt langs deze weg iedereen voor de onwijs gezellige dag.

DSC05015

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.