SPARTA LEGT OUD ROODENBURG JEUGDSPELER VAST TOT 2019

Sparta Rotterdam heeft jeugdexponent Abdou Harroui vastgelegd. De middenvelder van de O19, die dit seizoen al acht keer uitkwam voor Jong Sparta, tekent een contract dat hem tot medio 2019 aan de club verbindt.

‘Abdou heeft dit seizoen zowel bij de O19 als de beloften bewezen over veel kwaliteit te beschikken’, vertelt Hoofd Jeugdopleiding Dolf Roks, ‘dus we zijn blij dat we hem voor de komende tweeënhalf jaar onder contract hebben staan. Het is een jongen met veel potentie, waarvan zowel wij als hijzelf geloven dat hij zich op Het Kasteel het best zal ontwikkelen.’

zdekky jr

 

Abdou begon bij Roodenburg in de F, speelde er tot 2de jaars D,  toen hij werd gescout door Alphense Boys. Samen met Mohammed Maatoug vertrok hij echter naar UVS. Hier speelde hij 2 jaar in de D jeugd.  Abdou is geboren in januari en UVS hield hem een jaar langer in de D jeugd, wat toen nog uitkwam in de tweede divisie. Na dat jaar ging hij naar Alphense Boys. Bij Alphense Boys viel hij op en was het Sparta dat hem aantrok. Hier speelde hij in de A en B jeugd.
Wij wensen Abdou veel succes met zijn verdere voetbalcarrière. 

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.