Roodenburg start met 7 tegen 7 voetbal

Het is vanaf nu mogelijk voor de 35 en 45 plussers om 7 tegen 7 in een reguliere competitie te spelen. Was het in het verleden alleen mogelijk om in de zomer periode op vrijdag avond in competitie of toernooi vorm te spelen vanaf dit seizoen kan het ook op zaterdag en zondag gedurende de reguliere competitie.

 

Interesse?

Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie hieronder of via de KNVB website

7x7 35/45+ Competitie (wekelijks)
Wie kent het niet? Iedere week hopen op genoeg spelers en een leider die druk bezig is om een elftal bij elkaar te krijgen. Speciaal voor deze teams is het 7x7 35/45+ voetbal een uitkomst. Hierbij spelen de teams in zeventallen, op een half speelveld tegen spelers die minimaal 35 of 45 jaar oud zijn (geen dispensatie). Onbeperkt wisselen is toegestaan, de buitenspelregel is afgeschaft en de sliding behoort niet meer tot het spel. De wedstrijden worden wekelijks op een zaterdag of zondag gespeeld. Lekker een potje voetballen met en tegen leeftijdsgenoten staat centraal bij deze voetbalvorm.

De speelvorm:
• Een wedstrijd duurt 2 x 30 minuten
• De wedstrijden worden gespeeld in zeventallen op een half veld
• De speeldag is een zaterdag of zondag (afhankelijk van de inschrijvingen)

Inschrijven
Inschrijven kan via de secretaris van de club (reguliere, digitaal inschrijven voor het nieuwe seizoen ).Gold Picasa Gallery

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.