Lidmaatschap

Bij Roodenburg bestaat de mogelijkheid om prestatief of recreatief te voetballen.

PRESTATIEF  SENIOREN (ouder dan 18 jaar)

Roodenburg heeft zowel op zaterdag als op zondag een eerste standaardelftal. In het seizoen 2016/17 komen beide standaardelftallen uit in de 4e klasse KNVB. De elftallen Roodenburg zat-2 en zat-3 komen beide uit in de reserve 3de klasse, A-categorie, en spelen dus prestatief. Helaas hebben we door personele problemen in de 1e helft van het seizoen 2016/17 het 2e elftal moeten terugtrekken uit de competitie.

RECREATIEF SENIOREN
Zowel op zaterdag als op zondag kan men recreatief voetballen. Op beide dagen spelen elftallen hun potje.

JEUGD  (vanaf 5 jaar)
Wij proberen te bewerkstelligen dat in iedere leeftijdsgroep er Roodenburg teams actief zijn. En dat betekent teams vanaf de mini-F pupillen t/m de A-junioren. In het seizoen 2016/17 ontbreekt slechts een elftal bij de B-jeugd.
Vanaf 4-5 jaar kunnen kinderen terecht. Diverse gediplomeerde trainers zorgen er voor dat kinderen wekelijks tweemaal kunnen trainen. Er wordt bij de club gewerkt volgens een eigen leerplan.
Belangrijk is dat kinderen plezier hebben. Plezier is de drijfveer om beter te leren voetballen. Naast het voetballen worden diverse activiteiten georganiseerd door de jeugdactiviteitencommissie.

TRAININGSLID
Er zijn een aantal leden, die uitsluitend willen trainen. Ook dan kan bij Roodenburg.
Een uurtje een balletje trappen met onze recreantengroep of met uw vriendengroep.

VRIENDENTEAMS
Zoek je een club met goede faciliteiten, dan is Roodenburg een goede optie. Dat geldt voor jeugdgroepen en seniorengroepen. Met twee trainingsvelden zijn er voldoende mogelijkheden om lekker te ballen.  Roodenburg beschikt in totaal over 3 speelvelden. Dit biedt de mogelijkheid, dat wij rekening kunnen houden met de aanvangstijd bij thuiswedstrijden.

DONATEUR WORDEN
Uiteraard kan men de club ondersteunen als niet-actief lid. De kosten van een donateurschap zijn laag.

WANNEER GAAT HET LIDMAATSCHAP IN?
Het lidmaatschap voor jeugdspelers gaat in, nadat de ouders of verzorgers welkom zijn geheten door de welkomstcommissie. De welkomstcommissie maakt met iedereen kennis en vertelt het een en ander over de vereniging.
Het lidmaatschap van de LV Roodenburg loopt vanaf 1 juli tot 30 juni van het volgende kalenderjaar.
Wil men het lidmaatschap beëindigen, dan dient men dit schriftelijk of per email op te zeggen vóór 1 juli. Zegt men nà 1 juli zijn of haar lidmaatschap op, dan is men verplicht de contributie over een geheel verenigingsjaar te voldoen.

AANMELDEN

Men kan zich op twee manieren aanmelden. Dit kan op maandagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur. Aanmeldingsformulieren zijn beschikbaar in de corner of bij de administratie.

U kunt ons ook mailen. Mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met u op.


Gold Picasa Gallery

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.