Bericht van Doortast Fysiotherapie

Beste sporter van Roodenburg,

Het voetbalseizoen is inmiddels weer begonnen. Hopelijk heeft iedereen zich goed voorbereid op de trainingen en wedstrijden die komen gaan. Vanuit de sportmedische hoek zullen wij jullie zo goed mogelijk ondersteuning geven om er voor te zorgen dat de kans op blessures zo klein mogelijk is. Mochten jullie geblesseerd zijn, dan kunnen jullie uiteraard snel bij ons terecht.

Elke maandag tussen 17.00 uur en 18.00 uur hebben wij voor alle leden van Roodenburg een blessure spreekuur bij ons in de praktijk aan het Schuttersveld. Als je voor 12.00 even belt, dan zorgen wij ervoor dat je die middag gezien wordt. Wij zijn te bereiken op tel. nummer 071-5230185. Mailen kan ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De behandelingen die nodig zijn worden (mits vergoedt) gedeclareerd bij je zorgverzekeraar. Worden ze niet vergoedt, dan worden de kosten bij jezelf gedeclareerd.

Verder zullen wij op de website met regelmaat stukjes schrijven over sport (voetbal) en blessures. Doortast werkt nauw samen met verschillende specialisten uit de omgeving (sportartsen, orthopeden etc). We zullen hen ook vragen af en toe een artikel te schrijven over hun vakgebied en (sport) blessures. Deze artikelen zijn te lezen op de website.

Vorig jaar zijn wij begonnen met de fysiotherapeutische begeleiding van jullie zaterdag heren 1 en heren 2. Inmiddels loopt de samenwerking tussen ons, de voetballers en trainers naar volle tevredenheid. Uiteraard staan wij er dit seizoen ook weer voor iedereen.

Wij wensen in ieder geval iedereen een succesvol en sportief seizoen toe.

Tot op de vereniging.

Barend van Zelm van Eldik

Fysiotherapeut


Gold Picasa Gallery

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.