Roodenburg F-Ukken

Roodenburg Ukken

 


Mini F en ukkenvoetbal

Sinds half september is hij twee keer per week in de weer. Dan hebben we het over Ronald Jansen, oud-eerste-elftalspeler. Op woensdagmiddag en zaterdagochtend oefenen kinderen die zijn geboren in 2005 en 2006. Deze kinderen oefenen aan de hand van verhalen hun eerste voetbalbewegingen. De ene keer zijn de kinderen politieagent, dan zijn ze boer en de week erna rover. Via het inleven in hun rol, zijn we bezig om kinderen veelzijdig te laten bewegen. Creativiteit staat daarbij voorop.

 

Proeftraining

Heeft uw kind zin om te voetballen, laat hem dan een proeftraining doen. Dit kan door aanmelding een kwartier voor aanvang van de training of via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De training op woensdag begint om 16.00 uur. Aanmelden om 15.45 uur. De training op zaterdagochtend om 9.30 uur, aanmelden om 9.15 uur.


Mini_F_ukken_005

Mini_F_ukken_010

 


Roodenburg kleding kopen

Roodenburg heeft een eigen kledinglijn van merk Errea. Jeugdleden kunnen deze kleding iedere maandag aanschaffen tussen 19.00 en 19.30 uur. Bert Meijers verzorgt dit.

  

Ga terug naar jeugd

 


Gold Picasa Gallery

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.