Zaterdag 2

Voorbeschouwing Roodenburg 2 seizoen 2009/2010.

Na vorig jaar als vriendenteam en derde elftal te hebben geacteerd in de vierde klasse, gaan we het dit jaar proberen in de derde klasse. De poule ziet er een stuk pittiger uit, met mooie tegenstanders als Oegstgeest en rcl. Veel jongens uit het tweede hebben natuurlijk voor deze clubs gespeeld, dus we zullen veel oude bekenden tegenkomen. Andere bekende tegenstanders zijn Noordwijk, Katwijk en Quick Boys. Veel ervaren tegenstanders en ook wat jonge technische ploegen. Een uitdaging vergeleken met het vorig seizoen, toen de tegenstanders uiteindelijk wat tegenvielen.

We hebben een grote groep, zo’n 21 spelers, maar als het kouder wordt zal ik weer iedereen nodig hebben. Er zijn een paar nieuwe jongens, zoals Edwin Verboon, Glenn vd Fits, Jeroen Driessen, Rik Bijl van rcl, Peter Ederveen van UVS en Gert Jan Lagas van UDO.

Een paar jongens hebben afscheid genomen, maar de groep is sterker geworden. Hoewel het natuurlijk een niveau hoger is, wil ik zeker voor de eerste 6 gaan. Misschien wel een periodetitel pakken, maar het is altijd afwachten. Nog belangrijker is dat we als vriendenteam bij elkaar blijven, zodat we komende jaren nog vooruit kunnen. Hopelijk tot ziens bij het tweede, Zaterdags om 12 uur op het hoofdveld.

Joost Visbeen


 

Hieronder vindt u de stand en het programma van Roodenburg zaterdag 2. Omdat deze informatie wordt opgehaald uit het KNVB systeem kan het even duren voordat u de informatie te zien krijgt.

 

 

 

 

 Gold Picasa Gallery

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.