Verenigingsbegeleider

Beste Roodenburgers,

De KNVB neemt deel aan de rijksnota ”Tijd voor Sport” en heeft als belangrijkste doelstelling om meer jeugd in verenigingsverband te laten sporten en de ouderparticipatie van - met name - allochtone ouders van jeugdleden te vergroten. Om dit doel te bereiken wil de KNVB verenigingen ondersteunen door het inzetten van verenigingsbegeleiders. Aangezien de vorige verenigingsbegeleider Jaime Lopez wegens drukke werkzaamheden bij het NOC*NSF zijn werkzaamheden als verenigingsbegeleider niet meer kan voortzetten, ben ik aangesteld als nieuwe verenigingsbegeleider en zult u mij de komende 3 jaar regelmatig langs de velden en in het clubhuis van Roodenburg tegenkomen.

Ik ben Anass Eddini, 22 jaar, geboren en getogen in Leiden en student Gezondheidswetenschappen aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Ik ben zelf vanaf mijn 5de actief lid bij de atletiek vereniging Leiden Atletiek en tot op heden fanatiek sporter. Na een intensieve cursus bij de KNVB in Zeist kan ik aan de slag bij Roodenburg. Ik heb inmiddels een warm onthaal van de jeugdcommissie achter de rug en ben direct enthousiast geworden om samen met het hoofdbestuur, de jeugdcommissie en vooral u er een succes van te maken.

In de praktijk betekent dat, dat ik regelmatig gesprekken zal gaan voeren met zoveel mogelijk mensen die op de een of andere manier met Roodenburg te maken hebben. Dat zijn natuurlijk de bestuurs- en commissieleden, de trainers en de vrijwilligers, maar ook met de voetballende leden en vooral de ouders van de jeugdleden. Al deze gesprekken dienen als basis voor een plan van aanpak dat verduidelijkt hoe wij, bestuur/jeugdcommissie, u en ik de club vitaler kunnen maken voor onder andere werving van nieuwe jeugdleden. Het werven van vrijwilligers, met name onder de ouders van de jeugdleden, zal in dit proces een belangrijke taak zijn.

Heeft u als betrokkene bij Roodenburg vragen en/of opmerkingen dan kunt u mij altijd aanspreken of mailen op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ik hoop u snel op de club te ontmoeten.

Vriendelijke groeten,

Anass Eddini


Gold Picasa Gallery

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.