OPROEP VOOR AANMELDING REÜNIE LV ROODENBURG

OPROEP VOOR AANMELDING REUNIE LV ROODENBURG

Op 27 Mei 2017 zal er, vanwege het 90-jarige bestaan, een reünie voor oud-leden en oudere leden plaatsvinden. Net zoals bij de reünie van 5 jaar geleden hopen en rekenen wij weer op een grote opkomst.

De reünie zal weer gehouden worden in ons clubhuis en via deze weg hopen wij de (oud)leden te bereiken die het leuk vinden om naar deze reünie te komen. Als jij (oud)lid en geïnteresseerd in de reünie bent, dan kan aanmelding plaats vinden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gaarne ook aangeven of je alleen of met partner komt. Op deze wijze krijgen wij inzicht in het aantal personen dat wij kunnen verwachten. Tevens kan dit emailadres gebruikt worden om meer informatie over de reünie te vragen.

Indien U geen email heeft, kunt U ook Uw  aanmelding sturen naar L.V. Roodenburg, Pieter Bothstraat 27, 2315AP Leiden.

Wij zouden het op prijs stellen als U ook Uw adres en telefoonnummer wilt opgeven. Wij zijn dan in staat om een bestand op te bouwen c.q. bij te houden om in de toekomst U ook te kunnen benaderen voor een eventuele nieuwe reünie. Uiteraard staat het U vrij om dit wel of niet te doen. Ook zijn wij benieuwd naar uw "Roodenburg-periode", zodat wij inzicht hebben uit welke jaren we de reünisten hebben.

Ook als je graag andere oud-leden wilt ontmoeten of (email)adressen van andere oud-leden kent, laat ons dat dan weten. Wij kunnen deze personen dan benaderen, zodat er veel oud-leden bij de reünie aanwezig kunnen zijn.

Daarnaast zijn wij op zoek naar elftalfoto’s, krantenknipsels en/of andere documenten. Indien deze gescand aangeleverd worden, dan kunnen wij ze op de website (www.lvroodenburg.nl), facebook en/of twitter plaatsen.

Op de website zullen we zoveel mogelijk de stand van zaken qua aanmeldingen bijhouden. Ook alle andere activiteiten rond het jubileum (toernooi 20/5, klaverjasmarathon 11/6) worden daar vermeld.

Dus mocht U de intentie hebben om deze reünie te bezoeken, geef U op. Ook als U nog niet zeker weet of U die datum wel kunt komen. Nu opgeven is geen verplichting om ook te komen, als later blijkt dat het U niet uitkomt.

Ondergetekende

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

adres -------------------------------------------------------------------------------------------------

postcode ......................   woonplaats ................................................................

eventueel e-mailadres ........................................................................................


meldt zich aan voor de reünie op 27 mei 2017 in verband met 90 jarig bestaan.

Ik kom met / zonder partner.

Mijn volgende Roodenburg vrienden zou ik graag deze avond ontmoeten.

1)  naam, adres, woonplaats, email.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

U kunt dit formulier toezenden naar LV Roodenburg, Pieter Bothstraat 27 2315 AP Leiden of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 


Gold Picasa Gallery

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.