Roodenburg Actueel 2014 - week 27

 

BSC’68, CVC Reeuwijk, DoCoS, Floreant, Gouda, Kagia, Koudekerk, LSVV’70, Oegstgeest, Roodenburg, SEV, UVS, WDS, Zwammerdam.

De indeling van de zondag 1 is nog niet bekend. Dit alles heeft te maken met het feit, dat er dit jaar een behoorlijk aantal verenigingen gestopt zijn met hun standaardteam op zondag.
Er vindt nu een overleg plaats met de overgebleven verenigingen. Wordt dus vervolgd.

BALLENSPONSORS ZATERDAG 1 VOOR SEIZOEN 2014/2015

13 THUISWEDSTRIJDEN voor de competitie staan er op het programma. Een goede gelegenheid voor bedrijven en particulieren om naamsreclame te maken. Dat kan door het sponsoren van een wedstrijdbal voor de onderstaande wedstrijden.
Het is daarbij mogelijk, dat er 2 bedrijven hun naam willen geven voor een hen aansprekende wedstrijd.
De kosten voor het schenken van een wedstrijdbal zijn € 125

Voor iedere geschonken bal verschijnt er een bordje met de naam van de wedstrijd en de ballensponsor boven de bar. Ieder weekend bezoeken velen het clubgebouw en hebben zicht op de naam van de door u gesponsorde bal.
Voorts wordt de thuiswedstrijd van zaterdag 1 er uitgelicht en prijkt uw naam bij de aankondiging van de komende wedstrijd van zaterdag 1.
Tenslotte komt er een totaal overzicht van ballensponsors seizoen 2014/2015 op het sponsorgedeelte van de website.

DEZE WEEK
Op maandag wordt er kort vergaderd, want alles moet voor het nieuwe seizoen in orde zijn. Woensdagmiddag is onze administrateur bezig op de club. Er worden pasfoto's verzameld voor geldige spelerspassen, nieuwe leden worden er ingeschreven.

Op het hoofdveld wordt er kort gemaaid. Daarbij rijdt men langzaam en met veel banen over het veld, dat al weer een maand geleden werd ingezaaid.
Woensdagavond inspecteren we de achterzijde van de kleedkamers. De voetbaltraining mag dan wel gestopt zijn, de schoolsport gaat nog even door.
Verbijsterd zien we dat de leraren twee kleedkamers niet hebben afgesloten. Geen toezicht gehouden en u raad al wat hiervan de gevolgen zijn. Plafondplaten gesloopt en ga zo maar verder. Platen, die vrijwilligers van Roodenburg er hebben ingelegd.
Woensdagavond rond 20.00 uur worden er diverse partijen gespeeld. Tot zonsondergang zal het druk blijven op Noord.
Woensdag gaan leden van de zondagafdeling naar de KNVB. Het gaat om de indeling van het eerste zondagelftal. Veel standaardteams verdwijnen van de zondag en daardoor blijven er maar een beperkt aantal clubs over. Roodenburg heeft volgend jaar wel een zondagteam en als de voortekenen niet liegen, dan groeit de zondagafdeling.
Ik heb in eerdere actueels al aangegeven, dat velen op zondag toch naar het veld komen en dat er dus een achterban is.

Alle overgebleven verenigingen kwamen samen en waren er al snel uit.

 

Het volgende is afgesproken. Er komen 3 vierde klassen. Eén vierde klasse zal bestaan uit 14 teams. De andere twee vierde klassen bestaan uit 10 teams, maar die spelen 3 x tegen elkaar.

In de volgende actueel hopen wij u de indeling van de zondag te presenteren.

Zaterdagmiddag is het clubgebouw open van 12.00 uur tot 17.00 uur. Een aantal klaverjassers van de dinsdagmiddag zijn reeds in oefening voor het komende seizoen. Ze beginnen met drieman, maar al gauw is het gewoon 2 tegen 2.

A.S. MAANDAG 7-7-2014
Vergadering jeugdbestuur, aanvang 20.00 uur
Diverse indelingen jeugd zullen er worden besproken.

UIT HET RIJKE VERLEDEN

Er is weer een oude foto opgedoken. John Soudan heeft deze foto ontvangen van Dik Tegelaar en het betreft de adspiranten C van het jaar 1961-1962.

We zijn op zoek naar alle namen op deze foto.

Het is een foto, die gemaakt is op sportpark Het Leidse Hout. John Soudan heeft Ge Dubbeldeman, John Fakkel, Dik Tegelaar en zichzelf herkend.

In RB actueel 24 stond eveneens een oude foto. De namen van de spelers vermelden wij eveneens graag op onze website. Theo Budding heeft de namen paraat.


Wilt u nog eens kijken naar veel historisch materiaal?
Onderaan de home page treft u een rubriek aan Uit het verleden.
Klik op dit onderdeel en bezoek het digitale Roodenburg museum.

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.