Roodenburg Actueel 2013 - nummer 5

Hoe gaat dit te werk?
Ieder jaar zijn er 14 trekkingen en een lot kost € 10 per trekking. in totaal kost u dit dus € 140 per jaar. Van de inleg gaat de helft van de inleg naar Roodenburg. De deelnemers zorgen er voor dat Roodenburg per deelnemer, die met 1 lot mee speelt € 70 ontvangt, wanneer die het hele jaar meespeelt.

U speelt mee met uw MOBIELE NUMMER en alleen personen boven de 18 jaar kunnen deelnemen. Iedere zondagavond vindt de trekking plaats en iedereen krijgt per e-mail bericht als men een prijs wordt gewonnen.

Maar niet alleen u wint een prijs. Ook drie vrienden, die meespelen met de vriendenloterij, winnen een prijs. Wint u bv. een kleinere prijs, dan krijgt de winnaar een activeringscode toegezonden. Hij kan die activeringscode toezenden naar 3 vrienden, die ook meespelen met de Vriendenloterij. Zij kunnen dan deze code activeren en krijgen dan dezelfde prijs.

Wint men een grotere prijs, dan kan men deze prijs delen met 3 vrienden. Het winnen van een lunch wordt op die manier een lunch met vier personen.
Vorige week vernam ik dat een Roodenburger als prijs een bezoek aan de eredivisie wedstrijd ADO Den Haag - Roda had gewonnen. Hij ging niet alleen , maar nam zijn zoon, dochter en een vriend mee. Verder mochten zij voor € 70 besteden in de fanshop . Niet alleen de winnaar mocht hier kopen, zijn drie vrienden kochten eveneens voor € 70 aan fanmateriaal en zo werd een koude zaterdagavond toch nog een leuk avondje uit.

Iedere maand is er een hoofdprijs van € 100.000
In januari 2013 waren er o.a. de volgende prijzen: 1 x € 100.000, 4 prijzen van € 25.000 , een sfeervolle stedentrip naar Marrakech of een luxe vakantie naar Dubai.
Andere prijzen waren een bowlingbon om met vrienden te gaan bowlen, een bioscoopbon om met drie vrienden naar de bioscoop te gaan, een dagje uit naar keuze met drie vrienden enz.

Het mooie van deze loterij is dat u ieder moment kan opzeggen.

Hoe kunt u deelnemen?

Ga rechtstreeks naar de website van de vriendenloterij. www.vriendenloterij.nl

Als eerste krijgt u de vraag voorgeschoteld
Voor welk doel speelt u mee?

Kruis hier aan: Ik speel mee voor mijn favoriete club.
Er komt dan een venster en type hier in: Roodenburg Leiden
De naam van Roodenburg zal verschijnen en u kunt het formulier zelf verder invullen.

U BENT AL LID VAN DE VRIENDENLOTERIJ EN WILT NU VOOR ROODENBURG GAAN SPELEN

Met 50% van uw inleg voor de Vriendenloterij kunt u het goede doel van uw keuze steunen. Het is mogelijk om het goede doel van uw huidige loten te wijzigen of een nieuw lot met het goede doel van uw keuze te activeren. De sponsorcode voor Roodenburg is 6051
U kunt hiervoor de ledenservice van de Vriendenloterij bellen via 0900 - 300 1400 ( 10ct per minuut)
Men is van maandag tot vrijdag bereikbaar van 9. 00 uur tot 21.00 uur

Door mee te doen, steunt u de club en maakt u zelf iedere week een kans op leuke prijzen
alvast bedankt.

 

DEZE WEEK

Dooi gaat vaak gepaard met storm.
Afgelopen zaterdag was er een topfeest op Noord. Een leuke sfeer, vele bekenden, verklede bezoekers. Alle ingrediënten voor een feestje , zoals de club het graag ziet.
Zondagmorgen werd er een grote ronde Merenwijk gelopen door de zondagselectie. De snelste was Murat Kaddouri, die na 26 minuten weer terug was op het sportpark, gevolgd door Nelson Bukuru. Minder goed verging het "de oude garde". Onze trainers Said en Mohammed deden er gewoon te lang over. Uithoudingsvermogen is niet alleen een kwestie van volhouden, het is net zo goed een mentale kwestie. Zelf zoeken naar het plafond.
Dinsdagmiddag was het ouderwets druk bij het klaverjassen en sjoelen. Met overmacht won Hans Verver. Met twee eerste en een tweede plaats bleef hij de meute voor.
Het schijnt dat Hans volgende week op vakantie gaat en dat vinden sommigen helemaal niet erg.
Dinsdagavond oefende de zaterdag 1 tegen de zaterdag 1 van Leidsche Boys. De einduitslag was 7-0. De zondag 1 spinde om de conditie op peil te houden.
Zaterdagmorgen is er maar één dissonant. De E3 komt niet weg naar Lisserbroek. De leider is ziek en beschikt over een auto. Bij deze groep is nog een vader met een auto. Te weinig om te vertrekken en daardoor komt de E3 niet weg. Dat had wel gelukt als ze tegen Lugdunum E3 of UVS E 8 hadden gemoeten, maar zo dicht bij worden deze kinderen niet ingedeeld.
Wij constateren dat het aantal auto's flink afneemt, waardoor het moeilijk wordt om bij verre tegenstanders te komen.

 

Landelijk uitwijken naar kunstgras verplicht

Verenigingen met een goedgekeurd kunstgrasveld zijn vanaf 1 februari 2013 verplicht om bij een incidentele afgelasting van het hoofdveld (van natuurgras) met het eerste elftal mannen uit te wijken naar kunstgras. Dit besluit is genomen door alle districten. Het besluit is dan ook van toepassing op alle standaard competities mannen, van de landelijke Topklasse tot en met de laagste klassen van het district.

Omdat de weersomstandigheden op dit moment verre van ideaal zijn, met als gevolg diverse aanpassingen in de speeldagenkalenders, hebben alle districten besloten om het uitwijken naar kunstgras bij incidentele afgelastingen verplicht te stellen.

Op deze manier probeert de KNVB zowel midweekse wedstrijden te voorkomen, de laatste twee competitieronden gelijktijdig te laten spelen als ook het verschil in aantal gespeelde wedstrijden binnen de poules zo klein mogelijk te houden.

Dit bericht geldt dus voor onze zaterdag en zondag 1.

 

HET VOETBALGEBEUREN OP ZATERDAG

 

11 ROODENBURG TEAMS KWAMEN IN ACTIE, 33 PUNTEN WERDEN ER BEHAALD

Het komt niet wekelijks voor, maar wanneer er elf teams een wedstrijd spelen en iedereen wint, dan mag daar best eens over geschreven worden.
Het begon zaterdagmorgen met de F2, zij wonnen met 5-4. De F1 ging uit bij Meerburg en speelde tegen Meerburg F3. Beide teams bestaan vooral uit eerste jaars F pupillen. Thuis had Roodenburg F nog met 5-1 verloren, nu waren de rollen omgedraaid en werd het 1-4 voor Roodenburg. De E1 had in Alphen E1 een leuke tegenstander en het spel golfde heen en weer. In de tweede helft bleek Roodenburg E1 meer kracht te hebben en werd de overwinning binnengehaald.
De D1 speelde tegen Oegstgeest D1, de koploper. Uit was nog kansloos verloren. Nu werd het 1-0 omdat Hazem Selim een keer aan zijn bewakers kon ontsnappen.
De C1 speelde uit tegen Koudekerk C1. Hier werd het 2-5. De B1 tenslotte deed aan korfballen. In Voorschoten werd het 4-10.

Vijf van de zes seniorenteams speelden thuis. Alleen het vierde team was afgelast. Op het hoofdveld kon er maar een wedstrijd gespeeld worden.
Zaterdag 2 speelde op kunstgras tegen Voorschoten 4 en won met 3-1. Roodenburg 3 tegen ARC 6 met 4-0.
Om half drie waren er 3 wedstrijden. Roodenburg 5 won van FC Lisse met 9-3, Roodenburg 6 scoorde er ook een stuk of 7 en won met 7-3 en tot slot speelde Roodenburg 1 met veel druk naar voren. Rhoda 76 kwam slechts zelden onder deze druk uit en moest een 4-0 nederlaag toestaan.

 

ROODENBURG E 2 HEEFT FACEBOOK PAGINA

Roodenburg E2 heeft een facebook pagina aangemaakt. Hiervoor gaat u naar Roodenburg Pupillen E.

 

HET VOETBALGEBEUREN OP ZONDAG

Zaterdag kwam er al een telefoontje, dat het veld van Zoetermeer onbespeelbaar was. Zondag 2 hoefde dus niet naar Zoetermeer. De wedstrijd Gol sport - Roodenburg bekijk ik vanuit de kantine en dan krijg je een goed overzicht hoe iedereen loopt, beweegt. Samen met Cengiz Domnez kijken we naar een wedstrijd, waar het publiek niet massaal op is afgekomen. De wind staat dwars over het veld.
In de eerste helft komt Roodenburg op voorsprong door een lage schuiver van Said Ajar.
Explosieve spelers moeten het vaak niet hebben voor duurtraining, die zijn vooral sterk in het korte sprintwerk
Een kwartier voor rust maakt Gol Sport gelijk uit een vrije trap en vlak voor rust krijgt Roodenburg tegen de wind in spelend de kans om op voorsprong te komen. Mo Farhane schiet de bal echter ver over het doel heen.
In de tweede helft speelt Roodenburg meer combinatie voetbal dan de tegenpartij en wanneer de laatste verdediger een hoge bal niet goed weg kopt, is spits Ibrahim er als de kippen bij om de bal beheerst langs keeper Oguzan Yazici te plaatsen.
Dit was ook de eindstand. Het team werd vandaag gecoacht door Lotfy Omrani ( trainer van zondag 2) en Nourdin Essaoui ( zaterdag 2).
De overwinning was brood nodig, want hekkensluiter Warmunda won en dus blijft het onderin ook buitengemeen spannend.
Een wat uitgebreider verslag dan u gewend bent, maar het was boven beter toeven dan op het veld.
Tot slot zie ik de uitslag van zondag 3. Zij verliezen met 5-4 bij Lugdunum.
We kunnen tenslotte niet alles winnen

 

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.