Roodenburg Actueel 2012 - nummer 35

Vincent de Vos (voorzitter, werving): 06-24 55 61 68

Kees Brand (werving)

Ricardo Oevern (werving)

Bram Florijn (binding)

Eelke Hillebrand (administratie)

Rob van Zwol (ondersteuning)

Yvonne Jongbloed (ondersteuning)

 

De afgelopen weken is er al veel werk verzet. Er heeft overdracht plaatsgevonden, 26 ballensponsoren en 6 nieuwe reclamebordsponsoren zijn binnengehaald.

 

Voor zaterdag 8 september zijn alle sponsoren uitgenodigd om bij de wedstrijd Roodenburg - Floreant aanwezig te zijn en na de wedstrijd zal er een hapje en een drankje geserveerd worden.

 

Het werven van sponsoren is niet alleen een taak van de PR-commissie maar van alle Roodenburgers. Weet je een bedrijf of persoon die interesse heeft in sponsoring bij LV Roodenburg meldt het dan bij de PR-commissie. Zij zullen dan contact met je opnemen.

 

De oud-leden van de PR-commissie Ramon Barends, Rinus de Bruin en Dennis van Eijgen willen wij bedanken voor hun inzet voor wat zij tot stand hebben gebracht.

 

Namens PR-commissie en bestuur


Deze week

Maandagavond is de avond dat kinderen teamkleding kunnen kopen. Er komen steeds meer kinderen zich aanmelden en sommige groepen hebben al hun maximum bereikt.

 

Dinsdagmiddag was er voor het eerst weer klaverjassen en sjoelen. We begonnen direct met 5 tafels en een viertal sjoelsters. Een aantal personen is nog op vakantie of verblijft op de camping.

 

Met Sleuteldrop en de training van de F en de D is het de omgeving die wij ons voorstellen. Een sociaal veilig klimaat, waarin kinderen en ouderen zich thuisvoelen.

 

Dinsdagavond oefende zondag 1 tegen Voorschoten 2 zaterdag. De uitslag werd 0-6, maar voor Roodenburg zondag was dit een nuttige oefenpartij, omdat de handelingssnelheid vanwege de druk der tegenstander en de kleinere ruimtes werd opgevoerd. Later op de dinsdagavond namen spelers raambiljetten mee voor de komende thuiswedstrijd tegen Warmunda.

 

Woensdag was het een drukte van belang. 's Morgens was er een sportdag van een school. 's Middags was er sleuteldrop, er was een bijeenkomst voor nieuwe stagiaires bij het jongerenwerk en er werd door meerdere groepen getraind. Zo'n 350 mensen waren deze dag actief op Noord.

 

Trainer Said Ajar besloot zijn training met een spannend partijspel. Het bleek uit de reacties van het publiek, want er werd gelachen bij bloopers en met verbazing gekeken naar scherpe acties voor het doel. Een groep mannen bereidde zich op de andere kant van het veld voor bij het wedstrijdvoetbal.

 

Donderdagavond kwam het met bakken uit de hemel. De selectie trainde op kunstgras om zich voor te bereiden op de wedstrijd tegen Koudekerk. Het was de clubavond van de zaterdagafdeling. Het was deze avond druk op Noord. Op twee beeldschermen keken spelers en bezoekers naar de Europa League wedstrijden. In de bestuurskamer was er het overleg tussen het bestuur en de begeleidingsgroepen van de zaterdagteams. De PR-commissie was bezig met het ophangen van bordjes boven de bar van de ballensponsors voor het seizoen 2012-2013.

 

Op de snoepbar stond er beschuit met muisjes. Adem Aksoy is vader geworden van een dochter. Haar mooie naam is Tuana. En natuurlijk was de redactie benieuwd naar de betekenis van deze naam. Het betekent eerste waterdruppel in de hemel. Namens heel Roodenburg feliciteren wij de familie Aksoy met de geboorte van hun dochter.

 

Vrijdag was er training van de zondagselectie. 23 spelers bereidden zich voor op het weekendgebeuren.

 

Zaterdag waren er 's morgen veel thuiswedstrijden. Op veld 3 werd de derby tegen Lugdunum C1 gespeeld. Na afloop stond er een brilstand op het scorebord.

 

Leden van de PR-commissie waren bezig met het ophangen en verhangen van reclameborden rondom het hoofdveld. De mini F groep groeit onder leiding van trainer Chris. 9 kinderen waren druk in de weer met het dribbelen om kegels en het mikken op ballen die op een kegel lagen.

 

Zaterdagmiddag waren er een aantal moeders bezig met het schoonmaken van de huiskamer. Daar kan een goed schoonmaakbedrijf niet tegen op, zo schoon werd het opgeleverd. De PvdA-leden voerden campagne in de wijk en kwamen na afloop een terrasje pikken op Noord. Ze hadden een barbecue geregeld en er was soep en broodjes. Het is immers goed toeven op het "Noord-terras" tussen de bomen.

 

Zaterdagmiddag zag ik diverse ondernemers richting het hoofdveld gaan om te kijken naar hun reclamebord en de nieuwe plek die voor hen is ingeruimd.

 

Zondagmorgen werd er gestart met een twitterbericht dat zondag 1 thuis speelde en dat er een voorwedstrijd was van onze E1 tegen Warmunda.


Quick is de nieuwe kledingsponsor van Roodenburg

Het merk Quick is met name bekend van de voetbalschoenen. Het merk bestaat al sinds 1905. Vijftig jaar geleden was je trots als je voetbalschoenen had van dit Nederlandse merk. Adidas, Puma en Nike waren in Nederland toen nog onbekende merken. Iedereen liep op Quick schoenen. Het waren lederen voetbalschoenen met noppen van leder. Die waren via kleine spijkers bevestigd aan de schoen en o wee als de spijkers erdoor kwamen of men was een nop kwijt. Men ging toen naar de schoenmaker om de voetbalschoen te laten repareren. De Roodenburger ging naar de heer Labrujere aan de Vrouwenkerkkoorstraat. Die had een schoenmakerij en schoenenzaak en het schijnt dat hij ook een papegaai had. Daar kon je schoenen kopen en de schoenen laten repareren.

 

Quick schoenen zijn er nog steeds, maar zij verzorgen nu ook de teamwear voor de clubs, shirts, broekjes, kousen, trainingspakken, presentatiepakken enz. Wij heten het bedrijf gaarne welkom bij de club en danken onze oude leverancier Errea voor de geleverde service.

 

Jeugdspelers die kleding moeten kopen, kunnen iedere maandagavond terecht bij Bert Meijers (19.15 uur tot 19.45 uur). Senioren nemen contact op met Dennis van der Pluijm.


Wedstrijdprogramma Roodenburg

Het wedstrijdprogramma van Roodenburg is op diverse manieren te raadplegen. U kunt naar de website gaan en klikt dan op wedstrijdprogramma aan de rechterkant. Wanneer u een account heeft aangemaakt via www.voetbal.nl kunt u inloggen. Ga naar Zoek: clubs en klik als u Roodenburg hebt gevonden op programma. U heeft dan 3 opties. Optie 1 is programma deze week, optie 2 is programma volgende week en optie 3 is het programma periode. De laatste optie is handig om te weten wat het programma is voor de komende maand. Bijvoorbeeld om rekening te houden met het vervoer naar uitwedstrijden.

 

Het wedstrijdprogramma is verder op tv raadpleegbaar. Ga naar Unity FM en naar de teletekstknop. Kies pagina 383 en u heeft alle wedstrijden voor het komend weekend.


Uitslagen Roodenburg

Hiervoor gaat men naar de website. Klik weer via de homepage rechts op het Wedstrijdprogramma. De derde kolom boven is bestemd voor de uitslagen. De wedstrijdsecretarissen van de club vullen deze kolom.


Komende week

Roodenburg – Floreant: aanvang 14.30 uur

 

De trainer van Floreant is een oude bekende. Paul Pikaar heeft zijn jeugdopleiding bij Roodenburg genoten en heeft ook een aantal jaren in Roodenburg zondag 1 gespeeld. Paul Pikaar, Patrick Heijmans en Henk Buyn hebben vele jaren samen in het blauwzwarte tenue gespeeld en dus is het een weerzien van bekenden.

 

Ik raad u aan om komende zaterdag op de fiets te komen. Wanneer u naar het wedstrijdprogramma kijkt, ziet u dat er 9 thuiswedstrijden zijn, waarvan er 8 op een heel veld worden gespeeld. Daarnaast is er een sponsorbijeenkomst in het jeugdhonk.


Ukken/mini F speeluur

Kinderen willen graag tegen een bal trappen. Voor jonge kinderen is het goed als er op jonge leeftijd tegen een bal kan worden getrapt. Kinderen geboren in 2006-2007 kunnen al twee keer per week tegen de bal trappen. Op zaterdagmorgen beginnen we om 9.30 uur. Op woensdagmiddag om 17.00 uur. Zorg dat de kinderen ongeveer een kwartier voor aanvang van het lesuur aanwezig zijn.


Nieuwe presentatiepakken zaterdagselectie

Zaterdagmiddag kwamen ze een voor een binnen. De spelers van de zaterdag 1 die zouden gaan spelen tegen v.v. Koudekerk. Ze waren duidelijk herkenbaar via hun presentatiepak. Lichtblauw, donkerblauw, zwart. Een goede presentatie van de club, mogelijk gemaakt door Koetshuys de Burcht, Paul Schalgwein, Kejo Steigerwerken en Monfils Bouw.


Zondag 1 laat overwinning glippen

Het was zondag druk op Noord. Zo'n 150 bezoekers tijdens de wedstrijd van Roodenburg tegen Warmunda en toen zag je dat we best nog wat handjes kunnen gebruiken. De jeugd was alert om ballen terug te halen die over of in de sloot werden getrapt. Tegenstanders van lagere teams maakten gretig gebruik van het terras. Het was zondag een echt buitengebeuren en mensen achter de bar "draaiden overuren". Om half vijf kwam Roodenburg tegen Warmunda op 1-0 voor, hiervoor waren diverse spelers al oog in oog. Hierna sloop er onrust in de ploeg en om tien over half vijf was het 1-3 voor Warmunda. 

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.