Roodenburg Actueel 2011 - week 32


Programma deze week

Maandag 8 augustus: start training B-junioren. Aanvang 19.00 uur. B-junioren zijn geboren in de jaren 1995 en 1996.

 

Dinsdag 9 augustus: start training A-junioren. Aanvang 18.00 uur. A-junioren zijn geboren in de jaren 1993 en 1994.

 

Woensdag 10 augustus: Sportfestijn. Sleuteldrop organiseert bij Roodenburg een sport- en spelfestijn. Aanvang 10.00 uur tot 15.00 uur. Voor dit evenement dient men zich in te hebben geschreven bij Sleuteldrop.

 

Woensdag 10 augustus: start training D-junioren. Aanvang 17.30 uur. D-junioren zijn geboren in de jaren 1999 en 2000.

 

Zaterdag 13 augustus: start training E-junioren. Aanvang 9.30 uur. Aanwezig 9.00 uur. E-junioren zijn geboren in 2001 en 2002. Er wordt een speciaal toernooi gespeeld.

 

Zaterdag 13 augustus: start training F- junioren. Aanvang 11.00 uur. F-junioren zijn geboren in 2003 en 2004. Er wordt een speciaal toernooi gespeeld.

 

Zaterdag 13 augustus: oefenduels

Roodenburg za 1 - Be Fair: 14.30 uur

 

Vitesse Delft 2 - Roodenburg zo 1: 14.30 uur

 

Maandag 15 augustus: aanvang 18.00 uur. Start van de gewone training F-junioren. Kinderen geboren in 2003-2004.

 

Dinsdag 16 augustus: aanvang 17.00 uur. Start van de gewone training E-junioren. Kinderen geboren in 2001-2002.

 

Dinsdag 16 augustus: aanvang 17.30 uur. Start training C-junioren. Jongens geboren in 1997 en 1998.

 

Woensdag 17 augustus: aanvang 16.30 uur. Start training mini F. Kinderen geboren in 2005 en 2006.


Deze week

Maandag viel er een enveloppe met een lidmaatschapskaart in de bus. Deze gele lidmaatschapskaart heeft men nodig om aan te tonen dat men lid is van Roodenburg. Op vertoon van deze kaart kan men gratis de thuiswedstrijden van de zaterdag 1 of de zondag 1 bezoeken. Bewaar de kaart dus goed.

 

Maandagavond trainde de zaterdagselectie. De nieuwe verzorger Rik van der Wel is nog op vakantie. De oud- verzorger Eelke Hillebrandt neemt deze weken de honneurs waar en het is goed om te zien dat de oude zaterdagstaf betrokken blijft bij het gebeuren.

 

Maandag begon voor een deel van de club de ramadan. De eerste dagen blijken heel zwaar te zijn en in vergelijking met andere jaren gaat de zon steeds later onder. Voor de trainer is er een extra probleem bij. Hoe kom ik door de voorbereidingsperiode heen, terwijl de spelers zich niet maximaal kunnen inspannen?

 

De keuken heeft een schoonmaakbeurt gehad. Al het roestvrij staal blinkt weer alsof het nieuw is. Een woord van dank voor de mensen die bijna dagelijks overdag in de morgen bij de club vertoeven, is hier op zijn plaats.

 

Zaterdagmiddag hebben spelers van zaterdag 3 getraind. Het team wordt dit jaar getraind door Geert Visbeen en Ramon Zuidervaart.

 

De zaterdag 1 oefende tegen Meerburg. Op kunstgras werd er geoefend en trainer Patrick Kamperveen zag vele spelers van zijn selectie voor het eerst in actie. In de rust werd het donker boven de Meerburgerwetering. We vonden een schuilplaats onder de luifel van het nieuwe clubgebouw. Uiteindelijk werd het 3-1 voor Meerburg maar het belangrijkst is dat de bal heeft gerold.

 

Aangekomen op Noord blijkt dat het kunstgrasveld voor een deel onder water staat. Oorzaak: een verstopte riool bij de ingang van dit veld. Met nog meer regen op komst zal dit vermoedelijk snel verholpen zijn.


De voetbalstartdag

Van Roodenburg op zaterdagmorgen 13 augustus.

 

Voor E-junioren (kinderen geboren in 2001 en 2002). Aanvang 9.30 uur, aanwezig om 9.00 uur.

 

Voor F-junioren (kinderen geboren in 2003 en 2004). Nieuwe leden van deze leeftijd welkom. Aanvang 11 uur, aanwezig om 10.30 uur.


Doe jij mee aan het kaarten verzameltoernooi?

Op woensdag krijgen diverse jeugdtrainers per e-mail nieuwe oefenstof toegezonden. Bij Roodenburg is de oefenstof up-to-date. Het worden drukke weken. Zaterdag 20 augustus beginnen voor de meeste jeugdteams al de bekerwedstrijden. Ga hiervoor naar www.voetbal.nl en zoek club. Tik dan in Roodenburg en ga dan naar het programma. Veel wedstrijden tot eind augustus treft u daar aan. Het is de bedoeling dat u dit straks via onze website kunt raadplegen.


Ziekenboeg

Corrie van Es heeft ruim twee weken in het ziekenhuis doorgebracht. Zij heeft aan de IC gelegen. Corrie is de echtgenote van Nico van Es. Corrie is een van onze vrouwe van de bestuurskamer. Wanneer het eerste zaterdagteam thuis speelt, ontvangt zij onze gasten. Deze week mag zij naar huis en dat is een goed bericht. Langs deze weg wensen wij haar een voorspoedig herstel toe. 


Het voetballen op zaterdag en zondag

In de oude Roodenburg Actueel werd er wekelijks van menig team een kort verslag gemaakt en werden alle uitslagen op zondagavond doorgegeven.

 

Op de website zijn er speciaal voor ieder elftal/zevental teampagina’s gemaakt. Leiders/trainers/supporters zijn direct betrokken bij het gebeuren om een team. In het seizoen 2011-2012 is het een goede zaak als de direct betrokkenen de input gaan aanleveren voor de teams, zoals wedstrijdverslagen van jeugd en senioren, foto’s en film. Een website is er om samen de ervaringen te delen. 


De seizoensopeningsstunt

Voor wie de minikit nog niet in zijn auto heeft hangen, beginnen we het seizoen met de volgende openingsstunt. De roodenburg minikit: deze kit is vanaf heden verkrijgbaar voor slechts € 10,-. Bestel nu uw minikit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., t.a.v. Dennis van de Pluijm. Als Roodenburgautomobilist bent u direct herkenbaar in de stad en wie wil dat nou niet?

 

mini

 

 

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.