Roodenburg Aktueel Week 51

Deze week hebben alle leden, sponsors, supporters, instanties de nieuwjaarskaart gehad van Roodenburg.Op de voorkant van deze kaart prijken onze ukken. Gehesen in het Roodenburgtenue en een kerstmuts stralen zij de toekomst van de club uit. Een onbezorgd tafereel in de dug out op het eerste veld. Een woord van dank voor de leiders, de fotograaf en de maker van de kaart is hier op zijn plaats.

Het bestuur heeft de Nieuwjaarsreceptie gepland op zondag 6 januari om 16.00 uur.

U bent van harte uitgenodigd.

 

Deze week is in de Mors het Huis van de Sport geïntroduceerd. Dit is een plan van verenigingen, scholen. Wat houdt het plan in? Er komen in de Mors sportvelden voor voetbal en rugby. Er komt een evenementenhal / annex sporthal met een toeschouwersaantal van 5000. Er is ruimte voor een ijshal en voor een parkeerplaats , scholen en 400  woningen. Het plan is ambitieus en  wanneer het tot stand komt, dan stijgt Leiden met stip op de ladder van de sport.

De plan komt van de burgers. Op de site van de SP Leiden las ik dat sportwethouder Raymond Keur zich achter de schermen heeft ingezet om dit luchtkasteel te laten landen. De SP Leiden steunt het plan. Wanneer het lukt en de verenigingen tonen dezelfde ambitie bij het zelf bedrijven van de sport  , dan ontstaat er iets heel moois voor de bevolking van Leiden.

 

Dinsdagmiddag vond de laatste kaart en sjoelmiddag plaats van 2007. Voor alle deelnemers was er een prijs. Op dinsdagmiddag 8 januari beginnen we aan de tweede helft.

 

 

De pupillenploegen zijn opnieuw ingedeeld voor de voorjaarsreeks. De D1 zakte naar de 5de klasse, dit geldt ook voor de F1. Voor de E1 is er sprake van promotie. Men komt in het voorjaar uit in de 2de klasse en de E2 blijft in de 7de klasse spelen.

 

 

PROGRAMMA ZATERDAG 22 DECEMBER

Roodenburg 2 za         - DSVP 5        aanvang 12.00 uur

 

Het is de laatste competitiewedstrijd van 2007.

Wat betreft de trainingen zijn de trainingen van de A, F en ukken al gestopt. Op donderdag zijn de laatste trainingen voor alle groepen.

 

In januari gaan we verder, waarbij zei opgemerkt dat er al teams op 12/1/2008 beginnen aan de competitie.

 

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.