Roodenburg Aktueel Week 25

De competitie-indeling voor het seizoen 2008/2009 is donderdag bekend geworden en degene, die RB actueel ontvangt, was voor 12.00 uur al op de hoogte.

Een nieuwe competitie prikkelt de verwachtingen van de leden en supporters van alle clubs. De een wil terug naar de top, de ander ziet minimaal een periodetitel, de derde denkt aan lijfsbehoud. Een zaak is daarbij opmerkelijk, de supporter is nogal opportuun van karakter. Niemand kan degraderen, iedereen gelooft dat zijn club het gaat maken en de waarheid aan het einde van een seizoen is vaak anders. De zaterdagafdeling is ingedeeld in de 3de klasse A, een competitie met “Leidse”en “Haagse clubs”.

Derde klasse voetbal is weer heel wat anders dan de 4de klasse A. Het spelniveau ligt hoger, de clubs zijn over het algemeen groter en hebben al een jarenlange traditie op het gebied van het zaterdagvoetbal.

Forum Sport ( het oude DEVJO) en Semper Altius zijn gedegradeerd uit de 2de klasse en willen zo spoedig mogelijk het verloren terrein terug winnen.

DSVP is de zaterdagclub van het groeigebied Pijnakker/Nootdorp, SEV de zaterdagclub van Leidschendam en DWO speelt op zaterdag het hoogst in Zoetermeer.

Dit zo bekijkend , betekent dit voor onze zaterdag afdeling, dat men flink aan de bak moet.

 

Roodenburg zaterdag speelt in 3 a tegen:

DSVP

DWO

Forum Sport

GHC

Honselersdijk

Kagia

LSVV 70

Oegstgeest

RAS

Semper Altius

SEV

Vele leden hebben deze week een brief van de administratie in de bus gekregen. Het innen van de contributie kost het bestuur heel veel tijd. Een groot gedeelte van de leden heeft al een automatische incasso, nieuwe leden kunnen alleen nog maar lid worden als die automatische incasso is getekend en de leden, die dit nog niet hebben gedaan, wordt via deze brief verzocht om voor 1/8/2008 deze machtiging te tekenen.

Wanneer iedereen dit doet, dan betekent dit een grote lastenverlichting van de club.

 

Afgelopen donderdag was de ouderavond van de E ouders. De opkomst viel tegen, er komen 3 E teams en voor deze leeftijd kunnen we nog begeleiding gebruiken.

De E teams gaan op dinsdag trainen om 18.00 uur en op donderdag om 17.30 uur.

Op deze avond is de verenigingsbegeleider Jaime Lopez voorgesteld. Vanuit de KNVB krijgen bepaalde clubs in het land via deze begeleider extra ondersteuning. U moet dan denken aan ouderparticipatie, maar ook aan het stimuleren van bijv. oudere jeugd om op te treden als scheidsrechter, leider, trainer. Binnenkort stelt hij zich via het clubblad en de website aan u voor.

 

Het live voetbal van het Nederlands elftal wordt door de eigen clubleden aandachtig bekeken. Wij hebben immers de voetbalkenners in huis. Het gaat er ondanks de spanning heel gezellig aan toe. Op dinsdag 17 juni is het clubgebouw open voor de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Roemenie , zaterdag 21 juni speelt Nederland de kwartfinale.

Niet iedereen bleef in Leiden, een aantal spelers van de zaterdag 1 vertrok afgelopen week met 2 campers naar Bern en zij zitten dus dichter bij het vuur.

 

Wanneer de tegenpartij niet mag weten hoe er zal worden gespeeld, dan wordt de BESLOTEN TRAINING ingelast. Afgelopen zaterdag vond de laatste training van de ukken plaats achter gesloten deuren. Er werden vooral rollende ballen op doel geschoten.

Na de training namen de kinderen afscheid van de trainers en gaan nu genieten van de vakantie.

 

MEDEWERKERAVOND

Zaterdagavond vond de medewerkeravond plaats in het clubgebouw. ’s Ochtend vroeg was onze “huiskok”al begonnen met het buffet en Co met het schoonmaken van de ruimte.

Een groot aantal vrijwilligers was aanwezig en die genoten van de muziek en het buffet, dat zoals gebruikelijk “werelds” was.

Bestuursleden namen de plaats in van de vrijwilligers, die u altijd voorzien van een hapje en een drankje. De vrijwilligers waren op de dansvloer te vinden.

Terugkijkend was het een heel geslaagde avond.

 

Donderdagavond 19 juni OUDERBIJEENKOMST NIEUWE D OUDERS

De bijeenkomst begint om 20.00 uur en wordt gehouden in de bestuurskamer. Met de ouders worden de plannen voor het nieuwe seizoen doorgenomen. De persoonlijke uitnodigingen heeft iedereen inmiddels ontvangen.

Wij hopen voor aanvang van de kwartfinale om 20.45 uur klaar te zijn.

 

Bert Meijers, onze jeugd en damesman is getroffen door een infectie in de knie. Langs deze weg wensen wij hem een voorspoedig herstel toe.

 

CLUBGEBOUW OPEN TIJDENS DE VAKANTIE

De kantine is beperkt open in de vakantie

Iedere donderdagavond van 19.00 uur tot 23.00 uur

Iedere zaterdagmiddag van 12.00 uur tot 17.00 uur


© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.