Roodenburg Aktueel Week 24

 

Het bestuur heeft kennis genomen van: Vorige week zondag is Chris de Graaf op 83-jarige leeftijd overleden. Hoewel hij (door zijn lichamelijke situatie) de laatste 2 jaren geen donateur meer was, voelde hij zich nog altijd Roodenburger en volgde hij via zijn zoon Hans nog de resultaten van en de situatie rond de club. Daarvoor is hij 40 jaar donateur geweest (sinds het moment dat Hans lid was geworden in maart 1965) en bezocht hij trouw de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Hij heeft ook nog enkele jaren voor de club acceptgirokaarten en de clubbladen rondgebracht en af en toe EHBO’er geweest tijdens toernooien. Er was één gebeurtenis die hij nooit vergeten heeft. Dat was het moment dat hij iemand heeft gereanimeerd op het sportpark. Deze persoon heeft het uiteindelijk niet gered, maar hij vertelde deze gebeurtenis nog regelmatig. Het bestuur wenst de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Bij een voetbalclub is het nooit rustig. Het seizoen is nog niet afgelopen, of men is al weer bezig met het nieuwe seizoen. Oefenwedstrijden regelen, trainingstijden plannen, evalueren, commissies versterken, ouderbijeenkomsten organiseren. Er wordt weer jeu de boule gespeeld en in het weekend gaat het wijkvoetbal gewoon door. Het is zondagmiddag zeer druk op het kunstgras. Het nieuwe zaterdag 3 meldt zich en door het veld te delen kunnen er meerdere partijen tegelijkertijd worden gespeeld. Andere teams moeten deze middag uitwijken naar andere complexen. Via de RB actueel proberen wij u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

Deze week was er de bijeenkomst van de F ouders. Het komende seizoen starten we met 2 F teams en 1 ukken team oud. Daarnaast vinden er regelmatig bijeenkomsten plaats van de jonge ukken. In deze leeftijdscategorie is er sprake van een forse  groei t.o.v. voorgaande jaren.

In principe gaan de F junioren trainen op maandagavond en woensdagmiddag. Voor de ukken wordt dit woensdagmiddag en zaterdagochtend.

Met het trainen van meer dan één groep op woensdagmiddag wordt een traditie hersteld. Jonge kinderen trainen bij daglicht, er is voldoende ruimte en het ontlast het avondgebeuren.

Gedurende een aantal weken zal op woensdagmiddag Sleuteldrop open zijn. Dat levert een extra kwaliteitsimpuls op, want wat gaat er gebeuren?

De kinderen komen trainen, broertjes en zusjes die meekomen behoeven niet te wachten, maar kunnen actief meedoen bij Sleuteldrop. ( skeeleren, skelteren, gezelschapsspelen en dat allemaal onder toezicht van kinderwerk(st)ers. Na de training kunnen de kinderen nog even blijven spelen, de moeders / oma’s hebben hun plek, kortom, we hebben de ideale speelplek voor de hele familie.

Dit weekend stond in het teken van de REIZENDE ROODENBURGER. Twee groepen gingen dit weekend op stap. HET OUDE VIERDE, een groep van 23 man, bestaande uit oud spelers van de zondag 4, vergezeld van kennissen , vertrok op vrijdagmiddag met een luxe touringcar richting Maastricht. Ze wilden Noord  laten weten dat ze weggingen, want het ging gepaard met een hevige knal.  De nodige proviand ontbrak niet, want de reis was lang.

Een aantal echtgenoten zwaaide hen uit, een traantje werd er niet meer gepinkt, de vrouwen hadden er vrede mee dat ze cultuur gingen happen in het zuiden van het land. Een uitvoering van de Maastrechter Staar stond op hun verlanglijst, maar het werd …..

Zaterdagmorgen om 6.30 uur verzamelden de leden van VISCLUB HET KORTSERTJE zich in het clubgebouw. Zeevissen op de Oosterschelde door mannen, die beslist geen zeebenen hebben. Een van de leden heeft zijn eigen zeehengel meegenomen. Het hielp niet veel, Dennis Ooijendijk had tot 15.00 uur nog geen vis aan de haak geslagen. Deze prestatie werd beloond met een beker, een soort poedelprijs zullen we maar zeggen.  Roland Disseveld ontvangt de eerste beker, hij vangt de eerste vis. De grootste vis is voor Tjeerd den Os, hij ontvangt van de organisatie eveneens een beker, maar er is wel protest van Maarten van Geffen.

De groep kan terugkijken op een leuke dag, alhoewel de vangst wat tegenviel.

ORANJE/ ORANJE/ ORANJE   maandag 9 juni

Maandagavond gaat het gebeuren. Onze bioscoop is er klaar voor. Het volk is door de media genoeg opgejut. U ook? De verwachtingen zijn hoog gespannen.

Het clubgebouw is open vanaf 18.00 uur en u kunt genieten van de 2 wedstrijden uit de poule 18.00 uur Roemenie – Frankrijk

20.45 uur Nederland – Italië

De barman adviseert u in uw mooiste oranje te komen. Voor de origineelste Roodenburg Oranjesupporter is er een extra versnapering beschikbaar.

Vrijdag 13 juni speelt Nederland zijn tweede pot en is het clubhuis wederom open.

Om 18.00 uur Italië – Roemenie

Om 20.45 uur Nederland – Frankrijk

Donderdag 12 juni om 20.00 uur OUDERBIJEENKOMST E JUNIOREN NIEUW

De 2de ouderbijeenkomst, nu voor alle ouders van de E junioren van het seizoen 2008/2009

We rekenen op een hoge opkomst, want er is heel wat te bespreken.

De bijeenkomst wordt gehouden in de bestuurskamer.

Zaterdag 14 juni MEDEWERKERAVOND

Aanvang 20.00 uur voor alle medewerkers, die in touw zijn geweest voor de club.

Iedere medewerker heeft een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Niets ontvangen? Neem dan contact op met onze administratie, ( Hennie Slegtenhorst), want we kunnen niemand missen.

Er is muziek, uw maagje wordt gevuld, het bestuur slooft zich uit, want u hebt het verdiend.

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.