Roodenburg Aktueel Week 19

Deze week staat in het teken van de grote feestavond van de Lottocommissie. Een aantal Roodenburgers is een week in touw om de anderen een grootst feest voor te schotelen.

Vooral de bereiding van de maaltijd kost veel energie. Aardappelen schillen, eieren pellen, vlees braden, er komt heel wat voor kijken, maar dan heb je ook wat. Een uitbreid warm en koud buffet. De Roodenburg keuken heeft minstens 2 michelin sterren en heel de omgeving heeft door dat het op Noord goed bikkelen is. Neen, niet op het veld, maar met de mond.

De avond is uitverkocht, er worden 220 – 240 bezoekers verwacht waaronder veel sponsors. De voortekenen geven aan dat er een goed feest aankomt.

 

Deze week wordt de Blauw Zwarter ( ons clubblad) aan alle leden, niet-leden, sponsors en relaties verzonden. De inhoud van het clubblad verschijnt daarna op de website. De afgelopen maanden is er een relatiebestand opgebouwd, waardoor de communicatie tussen club en relaties wordt verbeterd. Dit is niet het moment om stil te gaan zitten, een club die groeit kent nieuwe leden, relaties en die moeten wel in kaart worden gebracht.

 

I.v.m. het visgebeuren van visclub het Kotsertje is besloten om de medewerkeravond een week uit te stellen. De nieuwe datum is nu 14/6/2008.

 

Zaterdag 3 mei

Roodenburg 2              - DSVP 5                                1-0 gest

Rijnsb Boys A4           - Roodenburg A1                    6-2

Lisse D5                      - Roodenburg D1                    2-4

 

Er was maar een beperkt programma. De zaterdag 2 stond in de rust met 1-0 voor, maar na de rust werd er niet meer gespeeld. De A1 van Roodenburg begon te slap aan de wedstrijd en kon de achterstand niet meer goedmaken.

De D1 won de 2de wedstrijd op rij, maar het was geen leuke wedstrijd. Thuis werd nog verloren van FC Lisse, in de uitwedstrijd liet Roodenburg zien dat het de 2de helft van de competitie veel heeft geleerd. De spelertjes van de FC konden dit niet verkroppen en lieten dat vooral met het mondje weten.

Het ukken speeluur verliep vlot. Een zonnetje, veel potentiële trainers, en de ukken dartelden als jonge veulens over het grote veld. De jongste ukken waren  bezig met het schieten van een stilliggende bal op doel, de oudere ukken moesten wenden met de bal aan de voet en een rollende bal op doel schieten. Het komt de coördinatie ten goede.

 

SJC 10                                    - Roodenburg              2-6

Roodenburg 2              - Bernardus 7              7-0

Laakkwartier 5            - Roodenburg 3           7-1

Roodenburg Da1         - Voorschoten Da1      0-1

 

De zondag 1 heeft nog steeds kampioenskansen. In het begin van de wedstrijd stond de ploeg met 2-0 achter, maar er was voldoende tijd om de zaak te herstellen.

De zondag 2 speelde in het oranje tegen Bernardus. Iedereen wil graag in het oranje spelen, want dan ben je sowieso in het voordeel. Dat waren ze, want de einduitslag was 7-0.

Het derde verloor duidelijk en de dames konden een 1-0 opgelopen achterstand voor de rust niet meer goedmaken.

 

DINSDAG 6 mei HALVE FINALE BEKER

Altior speelde tegen Egelantier boys. De einduitslag was 1-1, maar na het nemen van strafschoppen bleek de ploeg uit Langeraar de meeste penalty’s te hebben gescoord.

Zij komen nu volgens ons schema uit tegen Roodenburg.

Derhalve gaan we uit van de volgende wedstrijd

Roodenburg     - Altior             aanvang 19.00 uur?

 

WOENSDAG 7 MEI

De A1 speelt de laatste thuiswedstrijd tegen Rijnvogels A2. aanvang 19.00 uur

 

DONDERDAG 8 MEI

Bernardus 5                 - Roodenburg 1           aanvang 19.00 uur

Voorschoten Da1        - Roodenburg Da1       aanvang 19.00 uur

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.