Roodenburg Aktueel Week 13

Zaterdag is er toch nog gevoetbald op sportpark Noord. In de ochtend was het nog droog en konden de ukken hun wedstrijd spelen tegen RKAVV. Het gaat steeds beter met de jongste jeugd. Er werden maar liefst 11 doelpunten gemaakt.

 

Na de wedstrijd was het Paaseieren zoeken in de kantine. De kinderen van RKAVV en Roodenburg verzamelden zich bij de ingang. Een stoute opa had een kind al voorzien van een ei, maar nadat die weer was verstopt mocht de meute op zoek. De eieren moesten natuurlijk wel op ooghoogte liggen. Een RKAVV jeugdspeler  bleek de meeste eieren te hebben gevonden. Hij vond er 5 en was duidelijk de winnaar. Voor de overwinning kreeg hij een groot paasei en de overige kinderen gingen allemaal met 2 paaseieren naar huis.

Een woord van dank voor de moeders, die deze zoektocht hebben georganiseerd.

 

De zaterdag 2 combineerde er lustig op los en speelden een leuke pot tegen Bernardus 1. Ik zag dat iedereen er zin in had, er werd onderling gedold en de neutrale scheidsrechter genoot met volle teugen. Na 2 helften zal de 3de helft zeker niet vergeten zijn.

 

Een van de vormen om met de leden te communiceren is het emailbericht. Een aantal jaren maakt Roodenburg gebruik van RB actueel. Hierin worden de leden persoonlijk geïnformeerd over de gang van zaken bij de club. Op de website treft u nu wekelijks ons weekend bericht aan. Deze week kunnen wij u melden dat er een mijlpaal is bereikt. Het bericht komt nu al bij ruim 200 leden, belangstellenden binnen. De tijd van het versturen van een clubblad/ convocaat ligt duidelijk achter ons.

 

Heeft u de kampioenswedstrijd gemist?

Ga dan naar www.lvroodenburg.nl afd foto’s. Er zijn 93 foto’s geschoten van de kampioenswedstrijd en die zijn geplaatst onder deze rubriek.

 

In de ziekenboeg is Joske van der Wiel beland. Deze oud kantinemedewerkster is getroffen door een beroerte. Wij wensen haar een voorspoedig herstel toe.

 

ZATERDAG 22 MAART

STOLWIJK                - ROODENBURG         afg

Roodenburg 2              - Bernardus 1                          8-2

Roodenburg ukken      - RKAVV ukken                   11-0

 

Zondag 1e Paasdag is de moskeegroep actief. Er wordt gevoetbald, terwijl het sneeuwt. Het is echt een bezigheid voor diehards. Je kweekt wel doorzettingsvermogen, iets wat meer sporters zouden moeten hebben. Ik denk dan aan de jongere generatie, die liever de warme zaal of woonkamer verkiest boven een besneeuwd sportveld.

 

MAANDAG 24 MAART 2de paasdag

Roodenburg 1              - Lugdunum 4                afg

Roodenburg 3              - SJC 9                                     afg

Taurus Da1                  - Roodenburg Da 1      13.00 uur

Maandagmorgen is er vooral sneeuwpret en blijkt voetballen onmogelijk. Het toernooi voor de E1 junioren bij de vv Leiden wordt afgelast.

 

Donderdag 27 maart.

Het jongerenwerk heeft besloten om het voetballen voor wijkjongeren te verplaatsen van de woensdag naar de donderdag. Aanvang 16.00 uur.

Deze sessie is bedoeld voor de ( wijk)  jeugd van 12 tot 15 jaar.

 

Zaterdag 29 maart

Het volgende weekend is er weer een GROOT SPEELUUR VOOR DE UKKEN.

Alle ukken worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze training.

We beginnen om 10.00 uur en een aantal trainers is nodig om alles in goede banen te leiden.

Aanmelden om 9.45 uur. De training is bedoeld voor kinderen die vanaf 2001 zijn geboren.

Het wordt a.s. zaterdagmorgen spitsuur,  want naast onze ukken spelen de E1, D1 en F1 een thuiswedstrijd.

 

 

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.