Roodenburg Aktueel Week 2

Het is een nieuwe trend, met je selectie naar warmere oorden. Was het een paar jaar geleden nog bestemd voor de hoofdklassers, tegenwoordig is menig tweede klasser al aan de Middellandse zee te vinden. GDA, Quick, FC Boshuizen, ODB, ze zijn allen op reis. Teambuilding, conditieopbouw om de tweede helft van het seizoen beslagen ten ijs te komen.

Roodenburg blijft thuis en kan op een goed veld oefenen tegen een combinatie van Ter Leede. Het wordt een nuttige wedstrijd, die met 3-1 wordt gewonnen. Wat goed is . komt niet altijd van ver.

Afgelopen donderdag vond er een diner plaats in het Koetshuis bij de Burcht. Op de bovenzaal was de zaterdagafdeling met een aantal bestuursleden en sponsors neergestreken.

Er werd een diner geserveerd. Dit keer was er wel aan de ongeveer 70 deelnemers een eigen bijdrage gevraagd. Ik kan u meedelen, dat het een zeer geslaagde avond is geworden.

Zondag vindt het minitoernooi plaats. 6 teams schrijven in en de onderlinge sfeer is subliem. Twee teams eindigen gelijk en winnen het toernooi, waar deelnemen belangrijker is dan winnen.

Om 14.00 uur wordt er oud Roodenburgtegen nog ouder Roodenburg gespeeld.

Er is een groot gehalte aan oud profs aanwezig en raadslid Piet Peper constateert dat hij kan zien dat spelers eerder wel eens op niveau hebben gespeeld. De einduitslag is 3-0.

Daarna vindt de nieuwjaarsreceptie plaats. Veel ouderen en oud-leden zijn gekomen en ze genieten van de muziek van Ritmico Especial. Het wordt gewoon een superavond voor 200 belangstellenden

START VAN ALLE TRAININGEN

Vanaf maandag 7 januari beginnen weer alle trainingen van zowel de jeugd als de senioren.

Maandag 7 januari is het bestuur op startconferentie. Met een etentje worden de plannen gesmeed voor de tweede helft van het seizoen

 

De tweede helft van het seizoen is begonnen en dat betekent weer dat de conditie moet worden opgebouwd. Veel duurtraining, het liefst met de bal is mijn devies.

Met veel jeugdgroepen hebben wij dit gedaan via het combineren met de bal, waardoor het lopen veel minder saai is. Lopen wordt verweven met voetbaltechniek, waardoor je twee zeken tegelijkertijd traint: het uithoudingsvermogen en het trappen van de bal.

PROGRAMMA VOOR ZATERDAG 12 JANUARI

Vriendschappelijk

Roodenburg                 - BSC ’68                   14.30 uur

Competitie

Bernardus 1                 - Roodenburg 2           14.30 uur

Rijnvogels 5                 - Roodenburg 3           13.00 uur

Roodenburg A1           - Quick Boys A3         13.00 uur

RJAVV D4                 - Roodenburg D1        10.00 uur

Quick Boys E8            - Roodenburg E2         10.00 uur

Roodenburg F1           - Leiden F1                 10.30 uur

Training E1 , wedstrijd tegen UDO E1 is uitgesteld, aanvang 10.30 uur

Ukken speeluur            aanvang 10.00 uur

PROGRAMMA VOOR ZONDAG 13 JANUARI

Roodenburg 1              - UVS 5, onder voorbehoud. Het eerste team van       Roodenburg wil uitstel omdat er veel spelers op wintersport zijn

Kickers 5                    - Roodenburg 2           aanvang 11.00 uur

Foreholte 8                  - Roodenburg 3           aanvang 14.00 uur

IDUNA Da 3              - Roodenburg Da 1      aanvang 10.30 uur

Het bestuur heeft bekend gemaakt dat ook voor het seizoen 2008/2009 Marcel van der Burg de hoofdtrainer zal zijn van de zaterdagafdeling. Als hoofdtrainer begint Marcel aan zijn derde seizoen.

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.