Roodenburg Aktueel Week 51

Dit weekend is er door een groep Roodenburgers weer keihard gewerkt om de rest van de gemeenschap een fantastische avond te bezorgen.

Zaterdagavond  was het halfjaarlijkse feest van de lottocommissie en dan wordt er alles uit de kast gehaald. Een uitbreid warm en koud buffet en artiesten.

Het zijn avonden dat de sponsors, de leden en de supporters elkaar treffen.

In deze onzekere tijden van kredietcrisis gaat het er om dat de “community” als geheel betrokken blijft bij de club.

Dat kan gebeuren via het sportpark, maar leden / sponsors kunnen ook betrokken raken via internet bij de club.

Wanneer we spreken via internet, dan gaat het er om dat leden interactief zijn.

Een voorbeeld hiervan is het aanleveren van foto’s. Mensen voelen zich betrokken en het is nu zaak dat het webteam iets doet met die reacties.

Andere clubs gebruiken het forum of gastenboek om leden/ supporters te betrekken bij de club.

Het is een item, waar je als club over kunt nadenken hoe je de betrokkenheid van leden en sponsors kan vergroten.

Naast de virtuele wereld heb je natuurlijk ook de werkelijke wereld van de groene grassprieten. Hoe meer teams er spelen, des te meer activiteiten er zijn, hoe meer mensen het clubgebouw zien als ontmoetingsplek, des te sterker wordt de gemeenschap.

Aan de mensen, die ons iedere week bedienen ligt het niet. De lange rij wachtende personen bij de keuken geeft aan, dat men kost wat het kost wil worden verwend.

De overheerlijke bruinenbonensoep, erwtensoep is nu zelfs in Gouda een begrip geworden.

Maar met eten kom je er niet alleen. Het gaat om sportactiviteiten. Een zaaltoernooi, een competitiewedstrijd, een vriendschappelijke wedstrijd, een minitoernooi en vele andere sportactiviteiten, georganiseerd vanuit het sportcomplex, zijn de basis om het samen sporten te activeren.

Als club moet je daarom samen met gebruikersgroepen gaan brainstormen hoe die de toekomst zien op sportpark Noord.  Veel van die groepen zijn al bij ons neergestreken en via overleg kan men ze hun plek geven.

In de tijd van kredietcrisis zijn er kansen, maar het vraagt niet alleen virtueel, maar ook werkelijk interactie, zodat men achter de drijfveren komt, wat mensen beweegt om te gaan sporten/ recreëren bij Roodenburg.

Het was zaterdagmorgen een koude bedoeling. Er lag ijs in de doelgebieden, dus kon er niet gespeeld worden. Deze week is de drainage van de beide velden doorgespoten, maar vooral aan de zijkant voor de zittribune  blijft het water staan. Dit komt door het nieuwe hekwerk, want tegelijkertijd is het pad verhoogd en kan het water niet meer weg.. De jongste jeugd speelde wel, maar je kan je afvragen of het verantwoord was. Ik denk dat je F junioren bij deze lage temperatuur niet moet laten spelen. Het wel of niet spelen wordt nu overgelaten aan consuls en clubs, maar hier mag het bestuur van de KNVB West 2 best zijn verantwoording nemen. Verschillende kinderen verlieten voortijdig de wedstrijd om zich te warmen in de kantine. Zelfs bij de E2 waren er in de rust huilende kinderen, die nadat ze warme chocolademelk hadden gedronken en waren voorzien van handschoenen weer het veld opgingen. De E 1 speelde een uitwedstrijd tegen GHC, dat bij verlies een stapje terug zou moeten doen. De E1 kon niet winnen, ondanks 5 -6 opgelegde kansen. De E 2 won verrassend van een gehandicapt Abbenes, want 3 spelers bij de tegenstander kwamen niet opdragen. Toch werd er 8 tegen 8 gespeeld, want stilstaande kinderen kun je niet hebben. De F 4 van RCL met als toeschouwend ouder John de Wolf won met grote cijfers van Roodenburg F1

 

Uitslagen zaterdag 20 december

GHC E1                     - Roodenburg E1                             1-0

Roodenburg E2        - Abbenes E1                                   3-2

Roodenburg F1        - RCL F4                                           2-8

NIEUW RECLAMEBORD

Het aantal reclameborden is deze week uitgebreid door de plaatsing van een bord van AQUA PROTECT van de Brunelkamp 24, 2353 HV te Leiderdorp.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in  de aanleg van kunststofvloeren. Om het bedrijf goed te leren kennen, raden wij u aan om de website te bezoeken. De website vind u door te klikken op www.aquaprotectvloeren.nl Voor nadere informatie kunt u bellen met telefoonnummer 071-5894064.

PROGRAMMA ZONDAG 14 DECEMBER

Alle wedstrijden werden door de KNVB afgelast.

DE PROEFUITZENDINGEN VAN RBTV WORDEN STEEDS UITGEBREIDER.

We zitten nog steeds in een testfase, maar zaterdagmiddag werd er nadat de USB stick was gevonden opnieuw proefgedraaid.

RBTV krijgt steeds meer aandacht van onze bezoekers en die waren er zaterdagmiddag in grotere getale. Actuele competitiestanden, activiteiten, wedstrijdprogramma’s en de logo’s van sponsors wisselen elkaar af.

We hebben inmiddels de logo’s van 52 sponsors ontvangen en verwachten de komende weken dit aantal verder uit te breiden.

De uitzendingen hebben we nu in eigen hand en het is nu mogelijk om via RBTV reclame te voeren. Wilt u met uw logo of aanbiedingen op RBTV, informeer dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt via dit mailadres ook andere vragen stellen over reclame of over Roodenburg.

 

PROGRAMMA ZATERDAG 20 DECEMBER

Bernardus 1              - Roodenburg 4                    aanvang 14.30 uur

SJC E2                      - Roodenburg E1                 aanvang 10.30 uur

Quick Boys F4          - Roodenburg F1                  aanvang   9.00 uur

PROGRAMMA ZONDAG 21 DECEMBER

ROODENBURG       - NSV 46                               AANVANG 14.30 UUR

SJC 4                        - Roodenburg 2                    aanvang 13.00 uur

Lugdunum 4              - Roodenburg 3                    aanvang 13.00 uur

Van Nispen 3            - Roodenburg 4                    aanvang 10.30 uur

Roodenburg 5           - Gr Willem VAC 5               aanvang 12.30 uur

Zondag 14 december

Vanaf 12.30 uur Vitesse – PSV live op grootscherm

Om 14.30 uur is er aandacht voor de subtop© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.