Roodenburg Aktueel Week 31

Geachte lezers

Hierbij de RB actueel voor het hele weekend

Vorig weekend was het slecht weer en was het een uitstekende gelegenheid om de website aan te passen. Ik kan u zeggen dat daar een aantal uren arbeid in is gaan zitten, maar hierdoor is er wel weer meer informatie voor handen.

WEBSITE AANGEPAST.

Ronald, onze webmaster heeft de routebeschrijving geplaatst, de commissie Goed Gedrag en het statuut hebben een plek gekregen, alle teams , die gaan deelnemen aan het seizoen 2008/2009 zijn opgenomen.

Klik je bij jeugd of senioren een team aan, dan treft men daarbij direct de competitie- indeling en het wedstrijdschema.

In de loop van de jaren zijn er veel elftalfoto’s gemaakt van Roodenburg teams. Aan de site is een item toegevoegd : “teams uit het verleden”.

Men treft hier de eerste foto’s aan van ons lid Johan van Wieringen. De foto’s worden voorzien van zoveel mogelijk namen en bijzondere gebeurtenissen om het team.

Heeft u als (oud) lid eveneens elftalfoto’s met een verhaal, stuur dan de gescande foto’s met uw verhaal naar de webmaster.

Kunt u niet scannen, wij kunnen het ook, lever uw tekst met foto’s in en wij gaan voor u aan het werk.

De foto’s zijn gerangschikt op jaartal

Heeft u aanvullende informatie over de geplaatste foto’s, klik dan bij ieder item onder de foto en stuur uw opmerkingen naar de webmaster.

UW RECLAMEBORD HET SPORTPARK

Begin september wordt het hoofdveld voorzien van een nieuwe omrastering. Dat is een uitstekende gelegenheid om ons reclamebordenbestand flink uit te breiden. Een drietal leden is er alles aan gelegen om ons hoofdveld “rondom vol te krijgen”.

Chris Turk, Rinus de Bruin en Vincent de Vos versterken het bestuur bij het werven van bordensponsors. Uiteraard kunnen ze daarbij de hulp van alle Roodenburgers gebruiken.

Dus kent u  een bedrijf, dat graag een reclamebord wil op ons sportpark, neem dan contact op met bovenstaande leden. Het kan eventueel via onze website.

Het is de bedoeling dat de reclameborden nu al worden vervaardigd, zodat ze begin september kunnen worden gehangen.

CONTRIBUTIE VERHOGING

Met een stijgende olieprijs en inflatie kan je niet goedkoop blijven douchen of voetballen met kunstlicht. Het bestuur heeft daarom besloten om de contributie voor het seizoen 2008/2009 te verhogen. Alle leden hebben deze week een brief van het bestuur gekregen.

Daarbij staan de nieuwe bedragen, met machtiging of via een overschrijving. Er is duidelijk verschil en het bestuur spoort alle leden aan om zoveel mogelijk via machtiging te betalen. Dat scheelt een hoop administratieve rompslomp.

Dit zijn nieuwe bedragen.

Senior                                    met machtiging € 150          zonder machtiging € 160

Pupil                           met machtiging € 91            zonder machtiging € 100

Ukken                        met machtiging € 38            zonder machtiging €   45

Nog geen machtiging getekend, kom dan maandagavond langs tussen 19.30 uur en 20.30 uur . Het scheelt geld!

Ik ging op zoek via internet naar de contributiebedragen bij andere Leidse clubs.

Een eerste  consumentenonderzoek in Leiden  voor ouders, volwassenen, die zelf of hun kind op een voetbalclub willen doen.

Dit zijn de bedragen

Club                              senior                           pupil                              ukken

GHC                             €  184                           € 100-€ 117                 €  100

Docos                          €  175                           €  125                           €    60

UVS                              €  182,50                     €  133,50                      geen leden

Lugdunum                    €  150                           €    75                           gratis

Roodenburg rekent geen exorbitant bedrag . Misschien zijn de bedragen vertekend. Soms is er een reductie als er meerdere leden in een gezin lid zijn van een club. Het is ook mogelijk dat leden extra moeten betalen voor het schoonmaken van de kleedkamers, de aanschaf van een tenue of het wassen van kleding.

BUIKSCHUIVEN  OP NOORD

Afgelopen donderdag en vrijdag vonden er vakantiebezigheden plaats op Noord. Het weer was uitzonderlijk en ongeveer 25 kinderen hadden zich opgegeven voor dit nieuwe evenement in de Wijk. De kinderen hebben genoten en het was een vermoeiende bezigheid voor de vele begeleiders. ’s Middags waren er 10 waterspelen opgesteld. Daarbij behoorde het buikschuiven, na een aanloop op je buik 10 meter over een baan glijden, de kinderen waren er niet weg te slaan. Maar ook spijkerbroek hangen en landen in een bassin zorgt voor avontuur.

Na het middagprogramma zorgden Dirk en Co dat de maagjes werden gevuld. Een bord patat, kroket, frikadel, er mocht een keer worden gezondigd.

’s Avonds werden er weer andere spelvormen gedaan en voordat men ging slapen stond er een griezeltocht op het programma. Geslapen werd er in tenten, sommige kinderen hadden hun eigen tent meegenomen.

Vrijdagmorgen was er een ware stormbaan, er moest worden geklommen in ladders, het kussengevecht ontbrak niet.

De leiding was al vroeg bezig met het vullen van de bassins. Na twee uur was men nog niet op de helft, maar de opgeroepen brandweer bracht uitkomst.

Met een pannenkoekenfeest aan het slot werd een bijzondere gebeurtenis afgesloten, een waar de kinderen het nog lang over zullen hebben.

De organisatie sprak van zeer geslaagde dagen, waar als het volgend jaar terugkomt zeker meer kinderen op afkomen.

EERSTE TRAINING ZATERDAGSELECTIE

Het seizoen 2008/2009 begint a.s. donderdagavond om 19.30 uur. De zaterdagselectie start als eerste trainingsgroep o.l.v. Maarten van Kooperen met de seizoensvoorbereiding.

Voor veel supporters een signaal om de verrichtingen gade te slaan.

ABONNEMENT OP UITSLAGEN VERVALT

Met ingang van het nieuwe seizoen kan men bij de KNVB gratis alle uitslagen van KNVB amateur-wedstrijden opvragen. Er behoeft niet meer te worden betaald.

Wanneer wedstrijdsecretarissen tijdig de uitslagen doorgeven, dan kan men ’s avonds al de nieuwe stand op de KNVB site raadplegen.

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.