Roodenburg Aktueel Week 30

Doordeweeks kregen de leden, die RB actueel in hun mailbox ontvangen,  een extra bericht met daarin de nieuwe indeling van de zondag 1 en de voorlopige indeling voor de beker.

Communiceren met leden is moeilijker dan je denkt. Vele commissieleden, bestuursleden denken dat wat “binnenskamers”wordt besloten, dat horen de leden vanzelf. Maar zo is het niet.

Wat deze week opviel is de manier, waarop het bestuur van Quick Boys dit gaat aanpakken. Het bestuur van Quick Boys vergadert eens in de drie weken en de andere weken wordt er door werkgroepen vergaderd.

Dat werkt veel efficiënter, want waarover is vergaderd is al voorbereid door de werkgroep.

Quick Boys heeft een grote achterban en om die leden te betrekken bij de club worden zaken, die het bestuur heeft besproken, gepubliceerd op het internet. Ik vind dit een goede vorm van communicatie. Hoe vaak hoor je  niet de klacht, de leden hebben geen interesse.

Maar heel vaak ligt het aan de manier hoe men communiceert met de ander.

Bij Quick Boys kan men ook directe vragen gaan stellen aan bestuursleden. Dat is een feature, die bij Roodenburg al wat langer bestaat. U kunt rechtstreeks mailcontact krijgen met onze bestuursleden via de website.

U gaat hiervoor naar www.lvroodenburg.nl, dan naar vereniging en bestuur. Bij dit item de foto’s van onze bestuursleden met daaronder hun emailadres.

Voor algemene informatie zoekt u via de website contact door een bericht te sturen naar lvroodenburg@ versatel.nl

Ik kan u zeggen dat er wekelijks diverse vragen ons bereiken via dit medium.

Wat betreft de indeling van de standaardteams voor de beker werd er een kat en muisspelletje gespeeld met de competitieleiders van West 2.

De indeling werd deze week door hen nog gewijzigd. Uit de hoge hoed kwam de volgende indeling voor de zaterdag en de zondag 1.

FC Boshuizen za                                     DOSR

Leidse Boys                                             Koudekerk

Roodenburg za                                        Roodenburg zo

MMO                                                         Lugdunum za

De eerste bekerwedstrijden worden op dinsdag 19/8/2008 gespeeld

Het programma treft u hieronder aan

COMPETITIE-INDELINGEN/ BEKERINDELINGEN BEKEND

Vrijdag verscheen op de site van de KNVB en die van district West 2 de competitie-indeling van alle teams van Roodenburg.

De bekerindeling van de reserve zondag teams heb ik niet aangetroffen.

Op de website zal de indeling bekend worden gemaakt.

Wilt u het nu al weten, dan wijs ik u de toegang. U gaat naar de website van de KNVB, daarna gaat u naast district West 2 en klikt op indeling bekend. U heeft daarna keus uit diverse opties, zoals indeling zaterdag teams en jeugdteams, beker zaterdag en beker zondag en een competitieschema.

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.