Roodenburg Aktueel Week 27

STUCADOORS GINGEN ER FLINK TEGENAAN

Deze week is er hard gewerkt aan de kleedkamers 6,7 en 8. Alle wanden zijn gestuukt en dat waren heel wat vierkante meters. Er werd gestuukt tot het plafond, want alle gerenoveerde kleedkamers worden voorzien van een tegelwand tot aan het plafond. De wanden moeten nu eerst een aantal dagen drogen, harden, voordat de tegels er op kunnen worden geplakt.

HET POSTADRES EN DE ADMINISTRATIE
Een goede administratie is de motor van een goedlopende organisatie. Sinds Hennie Slegtenhorst niet meer naar zijn KPN werk moet, heeft hij zijn werkplaats verruild voor die in de Roodenburcht.
Hennie is doordeweeks iedere middag bereikbaar van 14.00 uur tot 15.30 uur en van maandagavond tot donderdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur. Telefonisch 5232157. Dankzij de goede bereikbaarheid is hij een belangrijk aanspreekpunt geworden binnen de club.
Roodenburg beschikt tegenwoordig over 2 postadressen.
Het postbusnummer is 920, 2300 AX Leiden.
Er is tegenwoordig ook een brievenbus aan huis. Pieter Bothstraat 27, 2315 AP Leiden

Roodenburg is ook bereikbaar per email. Ga naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er komen dagelijks vele machtigingen binnen. In de buurt van de administratie en uw machtiging nog niet getekend? Loop even naar de administratiekamer. Deze kamer is gevestigd boven de ingang van het hoofdgebouw.

WANNEER TRAINEN WE HET VOLGEND SEIZOEN?
HOE LAAT SPELEN WE THUIS?
HOEVEEL TEAMS HEEFT ROODENBURG?

Op de website is er op de home page een voorlopig schema geplaatst. Dit is de basis voor het nieuwe seizoen. Ga naar de website van www.lvroodenburg.nl
Het komend seizoen wordt er gestart met 4 seniorenteams op zaterdag, 5 teams op zondag en 1 damesteam. De jeugd bouwen we echt vanaf de grond weer op. Volgend jaar starten we met 2  D teams, 3 E teams, 2 F teams en 1 Ukken oud team. In totaal hebben we 18 teams en 2 trimgroepen.

STAGEPLEKKEN BIJ ROODENBURG

Voor het komende seizoen zijn er 2 stageplekken beschikbaar voor 2 leerlingen, die de opleiding ROC Sport en Bewegen of een CIOS opleiding volgen. De stagiaires lopen mee met ervaren jeugdtrainers en worden opgeleid volgens het jeugdplan van de club. Per week ben je ongeveer 8 uur kwijt. In die uren zitten het assisteren bij de trainingen en het begeleiden van een jeugdteam op de zaterdagmorgen. De stage loopt vanaf 15-8-2008 tot 1-6-2009. Solliciteren kan vanaf heden bij Jan Lovink, tel 5895438 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Roodenburg is een door de overheid erkend leerbedrijf.

CLUBBLAD MEI 2008

Vorige maand is het clubblad van de maand mei naar de leden gestuurd. Er zijn heel veel Roodenburgers en anderen, die ook willen weten hoe het met de club gaat. Via het clubblad heeft u een kijkje in de keuken. Het clubblad van mei is op de website geplaatst. Hiervoor gaat u naar de rubriek “blauwzwarter”.

Zondag komt er een speciale editie uit van de LA GAZETTE DELLO SPORT. Het nieuwe zaterdag 3  kondigt het toernooi aan op zijn Italiaans. La Coppi é Tornota. Er wordt door een grote groep gespeeld en dat gebeurt in het strafschopgebied. 3 tegen 3, Roodenburg , teatro di miracalo. Er wordt echt op zijn Italiaans gespeeld. Ik zie mooie hoogstandjes, maar er is een enkele overtreding, waarvoor Materazzi zich niet voor zou schamen.  De organisatie heeft aan alles gedacht, een poule indeling, een scorebord, een omroeper, een scheidsrechter. Het clubgebouw is zelfs speciaal open voor deze “godenzonen”.  Het toernooi loopt op rolletjes, na afloop is er een BBQ en wordt er gekeken naar de EK finale. Ik kan stellen dat het een leuk arrangement is, dat voor meer teams of bedrijven voor herhaling vatbaar is.

Op de andere zijde van het kunstgrasveld is er het vader/zoon toernooi. Eerst spelen de kinderen onderling tegen elkaar en dat zijn er minstens 30. Na een bepaalde tijd moeten de jongste kinderen het veld ruimen. Het is te gevaarlijk. De wedstrijd wordt gevolgd door een wedstrijd ouders/ broers tegen de kinderen.  Er wordt lustig op los gescoord. Als de wedstrijden zijn afgelopen ontvangt ieder deelnemend kind  van de organisatie ( het buurtwerk en een aantal enthousiaste ouders van de Slaaghwijk) een medaille.  Tegen 15.00 uur komen de grote mensen  spelen. Op de andere helft van het kunstgras vindt de ene na de andere partij plaats.  Er komen deze middag veel mensen een kijkje nemen. Als blijkt dat het kunstgrasveld vol is, zoeken ze hun heil elders.

OUDE ELFTALFOTO’S
De laatste hand wordt gelegd aan de teksten van de elftalfoto’s. Het is de bedoeling dat er de komende weken steeds meer oude elftalfoto’s worden geplaatst met daarbij tekst van de betrokken leiders/ spelers. Het is heel wat plak en knipwerk, maar wij hopen dat u er veel plezier aan beleeft. Johan van Wieringen bijt de spits af.

MAANDAGAVOND 30 JUNI
Vergadering van de financiële commissie, waarbij het seizoen 2007/2008 wordt afgerond door onze financiële mensen

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.