Roodenburg Actueel Week 22 2009

De overschrijvingsperiode zit er weer op en er moet een compliment gemaakt worden aan onze administrateur Hennie Slegtenhorst. Iedere avond en het hele weekend op zijn post om mensen die willen vertrekken van dienst te zijn en het groot aantal mensen dat de club heeft gevonden welkom te heten. Bij een club binnen komen begint met een stukje dienstverlening en daarin is hij geslaagd. Het komt waarschijnlijk doordat de ledenadministratie en contributie-inning snel kunnen worden geraadpleegd. Net als vorig jaar heeft weer een groot aantal mensen te kennen gegeven om lid te willen worden van de club. Met de overschrijvingen en een paar nieuwe leden minus 5 vertrokken leden verwelkomt de club deze maand 45 nieuwe leden.

Welke spelers begroet de zaterdagselectie?
Hendrik Boelee ( UVS zo), Peter van der Tuin ( RCL ), Richard Nadji (ex Lugdunum), Mohammed Ajar ( UVS zo), Jeroen Neuteboom (Docos).
Vertrokken: Pieter Brandt (GHC).
Welke nieuwe spelers versterken de zondagselectie?
Adbul en Mohammed Farhane (UVS za), Said Ajar (RKAVV), Ali Yussuf en Casy Kaamouch (beiden ex-Roodenburg en gaan weer spelen), Zakaria Bounif (Lugdunum), Zahir Rhioues (Lugdunum), Mohammed Lamzira (Lugdunum), Rachid ait Berghane (Teylingen), Mohammed Ait Blal en Abdullah Dahmani (Leidsche Boys).
Vertrokken: Nabil el Amrani (FC Boshuizen).


Barbecuetijd op noord

Een stralende pinksterweek; een ingrediënt om eens lekker te gaan barbecueën. Omdat er donderdagavond nog een fris windje waaide uit het noorden werd de partytent voor de kantine neergezet. Uit de wind kon de zaterdagafdeling genieten van het vlees dat zoals getrouw afkomstig is van keurslager Jaap La lau uit Koudekerk. Verder was er weer “huissalade”. Velen waren gekomen, waaronder onze hoofdsponsor Fred Vermeer. En Jan van Berkel gaf weer acte de presence. Men bleef lang buiten, want er werd heel wat af geroosterd. Een teken, dat het zoals gebruikelijk weer goed smaakte. Op eerste Pinksterdag was zondag 3 aan de beurt. Er werd eerst onderling gevoetbald op het kunstgras en de verliezers dropen met een 10-0 nederlaag af. Daarna werd er in de hoek van het keeperveld in de open lucht gebarbecued. Het was voor het team een gelegenheid om scheidsrechter Nour te bedanken voor zijn leiding. Hij verliet aan het eind van de middag het complex met bloemen.


Jeugdtoernooien

Dit weekend hebben de E1 en E2 een toernooi gespeeld bij DWO. De F2 was te gast bij .v.v. Delft. De E1 was ingedeeld bij een aantal 2e klassers, men moest dus flink aan de bak. De ploeg eindigde op een verdienstelijke 4e plaats. De E2 had een beetje pech. In de tweede wedstrijd tegen de uiteindelijke winnaar Soccer Boys werd 15 seconden voor tijd verloren. In de 4e wedstrijd was er na een 2-0 voorsprong geen vuiltje aan de lucht, maar de Roodenburg keeper verliet zijn doel en ging aan de wandel en verloor de bal. Het resultaat was een gelijk spel en daarmee werd de ploeg eveneens 4e. Toch had iedereen genoten, want het weer zat mee en het toernooi verliep op rolletjes. De F2  speelde een leuk toernooi in Delft en behaalde daar een 2e plaats.


Dames 1 trainen nog even door

Het damesteam heeft vorige week de eerste plaats behaald bij een toernooi voor zeventallen bij v.v. Leiden. Trainer Aad wil met de dames nog even doortrainen; op woensdagavond wordt er een partij gespeeld op kunstgras. Het lijkt een goede gelegenheid voor nieuwe dames om aan te sluiten.


Velden ingezaaid

De bordjes hangen op veld 1 en het wetraveld. NIET BETREDEN, ingezaaid. Een veld opknappen gebeurt steeds meer machinaal. Terwijl het veld met een machine wordt losgehaald, wordt het direct ingezaaid. Vroeger waren daar 3 - 4 man van het sportbedrijf een dag mee bezig. De machine heeft hun werk overgenomen. Op veld 1 zal een beregeningsinstallatie komen. Daarvoor worden er geen sleuven gegraven, maar deze installatie wordt er gewoon ingetrokken, zonder dat de bovenlaag wordt beschadigd. Bij Roodenburg gebeurt dit in het klein, langs de Willem de Zwijgerlaan gaat dat in het groot.


Programma zaterdag 6 juni

Marcel straathof toernooi voor F2 en mini F bij GHC. Informatie komt via de leiding van de teams.


Zaterdag 13 juni

Grote feestavond van de lottocommissie met een uitgebreid warm en koud buffet. Informatie over deze avond kan men verkrijgen bij Dirk v.d. Zwart of Toon v.d. Blom.

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.