Roodenburg Actueel Week 19 2009

Zaterdagochtend vroeg vertrokken de D1 en E2 voor hun uitwedstrijd. De E2 was met 8 spelers en voor Rijnvogels was het de laatste competitiewedstrijd. Iedereen moest voetballen en dus speelden we 8 tegen 8. Roodenburg grossierde in het missen van kansen, maar won uiteindelijk met 5-2. De D1 combineerde goed tegen de E-top van Voorschoten en door het uitspelen van doelkansen werd de tegenstander opzij gezet.

De F1 kreeg steun vanuit de mini F en van een groot aantal ouders. De tegenstander was net wat te sterk en Roodenburg herbergde veel jonge spelers. Eindstand 1-6.

De F2 heeft deze week geleerd hoe je met een 1-2 combinatie de tegenstander uitspeelt en coach Marcel van der Burg kwam trots vertellen dat Tim en Jordy uit zo’n combinatie een doelpunt hebben gemaakt.

Voor de zaterdag 1 kwamen er alleen finales aan. In het jeugdhonk werd voor aanvang van de wedstrijd een uitgebreide lunch geserveerd en dat gaf de spelers blijkbaar kracht. De eerste finale werd met 1-0 gewonnen van Soccer Boys. Voor de rust zat er een tweede goal in, maar die viel niet. Het werd vooral een fysieke wedstrijd. De tweede finale wordt komende zaterdag om 15.00 uur in Bleiswijk gespeeld.

De zaterdag 3 sprokkelde er nog eens 3 punten bij en de zaterdag 4 wist een punt te pakken, omdat Dennis Ooijendijk een bal over de te ver voor zijn doel staande keeper wist te stiften.


Uitslagen zaterdag 9/5/2009

Roodenburg - Soccer Boys: 1-0
Roodenburg 3 - Ter Leede 5: 3-2
Roodenburg 4 - Woubrugge 2: 2-2
Voorschoten D5 - Roodenburg D1: 1-3
Rijnvogels E4 - Roodenburg E2: 2-5
Roodenburg F1 - Valken F3: 1-6
Roodenburg F2 - Docos F4: 6-0

Op zondag zijn de lagere seniorenteams nog steeds bezig met competitiewedstrijden. Het is voordelig dat senioren zo lang mogelijk blijven door voetballen. Voetballen in mei is namelijk veel aangenamer dan in januari.
Zondag 4 won en zondag 3 moest de meerdere erkennen in RKAVV. Het 2e team verloor bij Blauw Zwart. Op het sportpark was het de hele middag druk, want diverse groepen recreëerden er. Om 17.15 uur was het clubhuis gesloten, maar er was op de parkeerplaats geen plek vrij. De buurt voetbalde.


Uitslagen zondag 10 mei

Blauw Zwart 3 - Roodenburg 2: 6-1
Roodenburg 3 - RKAVV 10: 1-2
Roodenburg 4 - Foreholte 5: 2-0


Deze week is er veel te doen bij Roodenburg

In de maand mei vinden er naast competitiewedstrijden veel andere activiteiten plaats bij voetbalclubs. Bij Roodenburg zijn er deze week activiteiten voor jong en oud en is er veel aandacht voor het wijkgebeuren. De club is immers de ontmoetingsplaats voor veel wijkbewoners geworden.


Programma maandag 11 mei

Quick Boys E8 - Roodenburg E2: 19.00 uur


Maandagavond vergadering jeugdbestuur om 19.30 uur

Aanmelden nieuwe leden om 20.00 uur. Leden die het komend jaar bij Roodenburg willen voetballen, kunnen zich van 20.00 uur tot 20.30 uur aanmelden. Het lidmaatschap gaat per 1/7/2009 in.


Dinsdagavond 12 mei

Vergadering om 19.30 uur voor alle elftalleiders en aanvoerders van de zondagafdeling voor seizoen 2009 - 2010 en andere belangstellende vrijwilligers.


Programma dinsdag 12 mei

Roodenburg 2 zondag - DSO 2 zondag: 19.00 uur


Woensdagmiddag 13 mei Fair Play-dag

Vanaf 14.00 uur tot 17.30 uur is er sport en spel op sportpark Noord. Verschillende teams van jong en oud komen tegen elkaar uit in een soort zeskamp. Bent u ook benieuwd wat het spel met een vliegend tapijt inhoudt? Kom dan zeker langs. Er is een kinderkermis, er zijn informatie stands, u kunt er meer te weten komen over Roodenburg. De spreekstalmeester deze middag is Raymond Keur die de strijdende teams zal moeten motiveren om “tot het uiterste” te gaan. Er staat een “spetterende opening” op het programma. Kortom het wordt een grote happening, waar vorig jaar ruim 300 ouderen en jongeren op afkwamen. En wanneer we luisteren in de wandelgangen, gaan we dat aantal ook dit jaar halen. Er is woensdagmiddag geen jeugdtraining.


Donderdagavond 14 mei

Roodenburg Da 1 - Alkmania Da 2: 19.00 uur


Zaterdag 16 mei Kooicup (jeugddag)

Het traditionele E-juniorentoernooi van Roodenburg kent dit jaar een groter deelnemersveld. Deelnemende verenigingen zijn Docos, Meerburg, TOGB, HBC, DWO, Dvv Delft en GHC. De meeste teams doen met 2 teams mee. Het toernooi begint om 9.30 uur en duurt tot 14.30 uur


Programma zaterdag 16 mei

Soccer Boys – Roodenburg: 15.00 uur

Zaterdag 16 mei aan het eind van de middag organiseert de zondag 4 een elftalbarbecue.


Programma zondag 17 mei

Roodenburg 2 - Docos 3: 11.30 uur
ASC 4 - Roodenburg 3: 14.00 uur
Roodenburg 5 - Gol Sport 3: 12.30 uur
Roodenburg Da1 - Zoetermeer Da 1: 13.30 uur


Nabil el Amrani naar scheidsrechterscursus KNVB

Nabil is onze keeper van zondag 1 en hij fluit graag wedstrijden. Hoewel het hebben van geen auto een probleem geeft, gaat hij de BOS doen. Dit is de basisopleiding voor scheidsrechters. Wanneer hij dit goed doorloopt, mag hij wedstrijden gaan fluiten voor de KNVB en voor Roodenburg. Heeft u na het lezen van dit verhaal ook interesse om scheidsrechter te worden, neem dan contact op met onze verenigingsbegeleider Anass Eddini Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Er zijn ook verschillende Roodenburgers, die de trainerscursus gaan volgen. Wij hopen hier binnenkort meer informatie over te geven. Informatie over het volgen van de KNVB trainerscursussen loopt ook via Anass.

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.