Roodenburg Actueel Week 15 2009

Met Pasen komen kranten met een extra bijlage zodat de lezer de dagen doorkomt. Vrijdag werden onze leden, sponsors en oud-leden verrast met de nieuwe uitgave van ons clubblad De Blauw Zwarter. In dit clubblad veel informatie over de gang van zaken bij de club en informatie van de vele geledingen van de club. Verschillende schrijvers en schrijfsters gunnen u een kijkje in de keuken. Wij danken allen voor hun bijdrage en hopen dat u met genoegen dit clubblad heeft gelezen. Aan de webredactie hebben we gevraagd om deze uitgave snel toe te voegen aan de website www.lvroodenburg.nl, zodat ook de rest van de wereld inzicht krijgt in het clubleven op Noord.
Voor de zondag 1 was het een weekend met 2 competitieontmoetingen. Op zaterdag werd er gewonnen van GSV. Het probleem was volgens trainer Abdelhaq Jermouni het feit dat het te “gemakkelijk ging”en dat de ploeg tijdens de wedstrijd verslapte. Het tweede team redde het niet tegen koploper Katwijk en het vierde elftal kwam tegen de toekomst van GHC met 1-0 voor. Daarna werd er een muur opgebouwd en rekende men op de counter. In de 2e helft kwam GHC nog langszij. De E2 stond met rust met 3-1 voor, maar na rust zette de tegenstander even aan en bleven de punten aan de Vliet.


Uitslagen Paaszaterdag 11 april

GSV - Roodenburg zo 1: 1-3
Roodenburg 2 za - Katwijk za 4: 1-2
GHC 2 - Roodenburg za 4: 1-1
GHC E3 - Roodenburg E2: 4-3


Algemene Ledenvergadering, maandag 20 april

In het clubgebouw, aanvang 20.00 uur. Het bestuur nodigt leden, niet-spelende leden en ouders van jeugdleden uit om deze vergadering bij te wonen. Tijdens de jaarvergadering nemen de leden de jaarverslagen door en is er aandacht voor de jubilea. De club kent sinds dit jaar een commissie voor de jubilea. Het voornaamste agendapunt van deze ledenvergadering is de reorganisatie van Roodenburg. Als het aan een groep van 4 ligt gaat er het een en ander veranderen binnen de club en gaan velen hun steentje bijdragen, waardoor de club verder kan groeien.
Op maandag werden er 6 wedstrijden gespeeld. De meeste wedstrijden waren uitwedstrijden. Zondag 1 wilde nog wat punten pakken, maar Gouda won met 2-0. Het tweede team kwam achter met 3-1, uiteindelijk werd het 3-3. Het derde had een makkelijke wedstrijd, het vierde verloor en het vijfde wist pas na de rust te winnen. De dames liepen tegen een nederlaag op.


Uitslagen Paasmaandag 13 april

Gouda - Roodenburg zo: 2-0
Roodenburg 2 - Blauw Zwart 3: 3-3
UDO 6 - Roodenburg 3: 1-6
Warmunda 5 - Roodenburg 4: 4-1
Roodenburg 5- Docos 6: 3-1
Zoetermeer Da1 - Roodenburg Da1: 4-0

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.