Roodenburg Actueel Week 05 2009

Het zaterdaggebeuren

Vrijdagavond werden we gebeld door UVS met het verzoek om bij Roodenburg een oefenwedstrijd te spelen. We hebben de uitnodiging aanvaard en hadden opstartproblemen, want hoewel iedereen was gebeld, was niet iedereen aanwezig. UVS won met 9-4, maar het belangrijkste was dat alle kinderen een lekker potje konden voetballen. Een voorbeeld van hoe clubs elkaar helpen in moeilijke tijden. Want niet alle teams hebben de mogelijkheid om iedere week te oefenen. Dezelfde problemen waren er bij de mini F. Ook hier ging de wedstrijd gewoon door omdat het een vriendschappelijke wedstrijd was. Bij Roodenburg hadden we 3 eerstejaars mini F en die waren een beetje te klein voor tegenstander Meerburg. De Rijndijkers wonnen met 9-1. Ze waren wat te groot, het was Meerburg F13. De D-junioren speelden net als de zaterdag 2 onderling. Zaterdag 1 speelde uit tegen het tweede team van FC Lisse. De eerste helft was voor FC Lisse, de 2e helft voor Roodenburg. De eindstand was 2-2.


Programma zaterdag 6 februari

Zaterdag 6 februari staan er veel thuiswedstrijden gepland. We moeten de weersverwachting goed in de gaten houden. Zolang het ’s nachts vriest, wordt er niet op gras gespeeld en moeten er in overleg met teams oefenwedstrijden worden gepland. De jeugd gaat komende zaterdag schaduwwedstrijden spelen tegen teams van Bernardus.
Roodenburg – KAGIA: aanvang 14.30 uur
Roodenburg 2 - Kagia 2: aanvang 12.00 uur
Roodenburg 3 - Ter Leede 5: aanvang 13.30 uur
Roodenburg 4 - Woubrugge 2: aanvang 11.30 uur
Voorschoten D5 - Roodenburg D1: aanvang 8.30 uur
Roodenburg E1 - Katwijk E2: aanvang 11.00 uur
Rijnvogels E2 - Roodenburg E2: aanvang 8.45 uur
Roodenburg F1 - Valken F3: aanvang 10.00 uur
Roodenburg F2  - Docos F4: aanvang 10.00 uur


Het zondaggebeuren

Het zondaggebeuren vond zowel in de kantine als op het kunstgrasveld plaats. Ondanks de koude wind werd er door een klein groepje van het B-team getraind en was er een onderlinge wedstrijd van de moskee. In de kantine werd het in de loop van de middag drukker. De Ajax-vrienden van Bram kwamen in grote getale op. Na de nederlaag tegen Ajax lieten ze zien dat ze door een nederlaag niet uit het lood waren geslagen. Bram reageerde onverschillig, maar voor de Ajacieden viel het doelpunt tegen NEC op het juiste moment.


Programma zondag 7 februari

Waddinxveen – Roodenburg: aanvang 14.00 uur
Blauw Zwart 3 - Roodenburg 2: aanvang 12.00 uur
Roodenburg 3 - RKAVV 9: aanvang 12.30 uur
Roodenburg 4 - Foreholte 5: aanvang 11.30 uur
Gr Willem VAC 5 - Roodenburg 5: aanvang 11.30 uur
Roodenburg Da1 - Alkmania Da 2: aanvang 13.30 uur


Schoonmaakwerkzaamheden op Noord

Afgelopen zondag speelde Warmunda een competitiewedstrijd tegen de zondag 1. Gerrit Volwater is vlaggenist bij Warmunda, maar is als “bambi” vooral bekend als de man die bij Roodenburg de kleedkamers schoonmaakte en de lijnen trok. Het viel Bambi op dat er zoveel zwerfvuil lag onder de zittribune en maandagmorgen stond hij er. In een ochtend verwijderde hij al het vuil. Klasse! Nu maar zorgen dat we het schoon houden! In het jeugdhonk verdwenen deze week de oude reclameborden. Volgende week wordt deze ruimte schoongemaakt en gaat het functioneren als jeugdhonk en spelershome. In deze tijd als er regelmatig afgelastingen zijn, moet je met een team kunnen tafeltennissen. De ruimte is er, de tafel eveneens. Het is nu zaak dat de vrijwilligers opstaan om het een en ander te organiseren.


Ziekenboeg

Je kan slapend rijk worden en in je slaap een meniscusblessure oplopen. Iedereen kiest voor het eerste, Xander Hartevelt voor optie 2. Hij is inmiddels geopereerd en heeft nu huisarrest. Vanaf deze plaats wensen wij hem een verder herstel toe.


Voetbalplaatjes Albert Heijn

In Voorhout heeft de winkelier dranghekken geplaatst om de jeugd op afstand te houden. Kinderen houden daar winkelend publiek aan en vragen om de voetbalplaatjes die de klanten krijgen bij het winkelen bij Albert Heijn. Op zaterdagmorgen staat onze Martine in de keuken. Zij krijgt voetbalplaatjes en op die morgen komen de kinderen plaatjes halen of ruilen. Heeft u nog plaatjes, geef ze dan af achter de bar en maak menig kind gelukkig.

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.