Roodenburg Actueel 2017 - week 36

 

 

Roodenburg actueel nr 36

 

 

 

 

DE KNVB WEDSTRIJDEN WIDGET

Op de website was er tot vorig seizoen een item: wedstrijdprogramma te vinden. Wie daar op klikte, kreeg een overzicht van alle thuiswedstrijden, de uitwedstrijden, de uitslagen. Handige informatie zoals het adres van de uitspelende ploeg werd gebruikt om de TomTom in te stellen. Was er een wedstrijd afgelast, dan verscheen er een rode balk in het venster.

 

Deze widget had een koppeling met sportlink en werd gratis aan clubs ter beschikking gesteld ten faveure van haar leden.

 

Een goede service, die tot vorig seizoen gratis werd aangeboden, maar met ingang van dit seizoen vraagt de KNVB een vergoeding van € 450 als abonnementsgeld en de volgende jaren wordt dit dan € 325 van de verenigingen.

 

Misschien is deze service nu al weer te bestempelen als ouderwets? De oplossing is er voor iedere individuele Roodenburger.

 

Via voetbal.nl kan je een app downloaden, waarin je zelf het voetbalprogramma hebt voor op je tablet of telefoon. Je kunt die gratis downloaden, maar je moet wel een keuze maken of je wel of geen pushberichten wilt ontvangen. De sponsor moet immers duidelijk in beeld komen. Een sponsor, die groot is gegroeid middels geld.

DE NIEUWE ONOVERDEKTE TRIBUNE

OnoverdekteTribune

Vorige week heeft Cor Labrujère de stoeltjes gemonteerd op de onverdekte tribune. De zwarte stoeltjes zijn daarbij diagonaal geplaatst.

 

Komende week zullen de prullenbakken worden geplaatst.

 

Het Sportpark Noord, en dus Roodenburg heeft een mooie tribune gekregen. Hou het vooral netjes is ons advies.

 

Het zorgt voor een positieve uitstraling.

GEZOCHT TEGENSTANDERS VAN JO ONDER DE 9 JAAR

Door een misverstand zijn de beide jeugdteams onder de 9 jaar niet ingedeeld voor de bekercompetitie. Er werd vanuit gegaan, dat deze leeftijdsgroepen geen bekerwedstrijden zouden spelen. Standen worden immers niet bijgehouden, kampioen kan men niet worden. De KNVB is gevraagd om de teams alsnog in te delen voor de beker, maar er is geen plek meer. We moeten dus zelf wedstrijden gaan organiseren en zijn daarom op zoek naar tegenstanders.

 

We kunnen daarbij wedstrijden spelen op de zaterdagmorgen en doordeweeks. Bij Roodenburg is er voor de teams voldoende speelruimte.

 

Renzo Scanu is het aanspreekpunt van het jeugdbestuur. Met hem kan men wedstrijdjes regelen, zodat de kinderen toch kunnen spelen. Contact kan men opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0610017089.

OUD ROODENBURG TOPSPELERS, LET OP EN GRIJP UW KANS

Wil je tegen oude sterren spelen uit de Nederlandse competitie of oud internationals meld je dan aan bij het 50+ team die woensdag 13 september het 11 landen toernooi speelt bij SJC in Noordwijk. Leeftijd 50+ tot ? Tijd van 13.00 uur tot 17.00 uur. Deelname aan dit toernooi is gratis. Een sponsor heeft de deelname aan dit toernooi gesponsord.

 

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0610017089. Tot dan.

 

De wandelvoetbalclub oefent op dinsdagavond om 19.30 uur.

VEEL OUDEREN WETEN ROODENBURG TE VINDEN

JanCorry

Sociale contacten zijn belangrijk. Bij een voetbalclub leer je vrienden kennen en wat is er nog mooier, als je bent "uitgevoetbald", dat je dan toch oude bekenden blijft ontmoeten. Eenzaamheid is een groot probleem bij ouderen. Wij hebben dit jaren geleden al onderkend en om die reden is er een mogelijkheid om iedere dinsdagmiddag vanaf 14.00 uur te klaverjassen en te sjoelen.

 

Wie wil meedoen, kan zich vanaf 13.30 uur hiervoor aanmelden. Maar er is nog een gelegenheid om te klaverjassen op Noord.

 

Dat gebeurt iedere vrijdagavond om 20.00 uur in het jeugdhonk. Het jeugdhonk is dan de plek, waar de klaverjasclub van de "oude dekenfabriek van Wijk" de mensen de gelegenheid geeft om gezellig met elkaar bezig te zijn.

 

Afgelopen week waren er 35 deelnemers op dinsdagmiddag en 28 deelnemers op vrijdagavond.

 

Op vrijdag zijn o.a. Jan en Corry bezig om het iedereen naar hun zin te maken. De redactie nam een kijkje

 

Een reportage treft u aan op de sociale media van Roodenburg.

 

Een keer meedoen ? Ga een keer langs en proef de sfeer

 

U bent bij beide clubs van harte welkom.

HET VOETBALGEBEUREN BIJ ROODENBURG

In het kort. De JO onder de 11 speelde gelijk tegen de leeftijdgenoten van Meerburg. De JO onder de 15 kwam evenals Alphense Boys niet tot scoren. De JO teams onder de 9 jaar trainden onder leiding van Ralph en Annass.

13 mini pupillen deden mee aan de eerste training van Leon met als thema: dribbelen door het bos. De zaterdag 1 werd afgelast. Hevige regen op vrijdagmiddag was de oorzaak, dat de velden slecht bespeelbaar waren. Wanneer er op vrijdagmiddag bij de schoolsport "buikschuivers " worden gemaakt, dan mag je de dag er na vrezen, dat er niet gespeeld kan worden. Zaterdag 2 speelde wel en won de uitwedstrijd met 2-4 van Houtwijk 2. Zaterdag 3 won met 4-1 van VVSB 5 en de jeugd onder de 17 speelde met 2-2 gelijk tegen de leeftijdsgenoten van VEP in Woerden.

Het is het weekend van de app. Wedstrijdsecretarissen/ aanvoerders/ commissieleden zie ik stoeien met het digitale wedstrijdformulier. Proberen, fout, opnieuw, het lukt. De tijd van het papieren wedstrijdformulier, dat in drievoud werd opgesteld, ( een voor de bond, een voor de tegenstander en een voor de thuisclub) lijkt al mijlenver achter ons te liggen.

 

Op zondag wint de zondag 2 met 5-4 van SJZ 5. De zondag 1 verliest met maar liefst 21-0 van ESTO. De ploeg is, rekening houdend met het Offerfeest met 11 spelers naar Bodegraven vertrokken. Twee A junioren , behorende bij de 11 spelers mogen deze middag niet meedoen. De hele wedstrijd wordt er dus gespeeld met 9 tegen 11 en dan is er dus voor beide ploegen weinig aan.

 

De volgende bekerwedstrijden zijn voor deze week vastgesteld.

 

woensdag 6 september uitwedstrijd

 

18.00 uur Graaf Willem VAC (4) - Roodenburg JO o 13 (1)

 

vertrek 17.00 uur naar Sportpark de Roggewoning te Wassenaar.

 

zaterdag 9 september 2017 beker thuiswedstrijden.

 

10.00 uur Roodenburg JO o 13 (1) - Scheveningen JO o 13 (2)

 

12.00 uur Roodenburg JO o 19(1) - Floreant JO o 19 (1) 12.00 uur Roodenburg JO o 17 - DSO JO o 17 (3) 12.30 uur Roodenburg 2 - Hercules Den Haag 2

 

zondag 10 september

 

14.30 uur ROODENBURG ZO 1 - MMO ZO 1

 

================================================================

 

zaterdag 9 september uitwedstrijden

 

0.9.30 uur Rijnsb Boys JO 11(5) - Roodenburg JO o 11 (1) vertrek 8.30 uur naar Sportpark Middelmors Noordwijkerweg 53a 2231 NJ Rijnsburg

 

14.00 uur Bernardus JO o 15 (2) - Roodenburg JO o 15 (1) vertrek 13.00 uur naar Sportpark Bernardus Sweelincklaan 1 2394 GP Hazerswoude Rijndijk

 

16.30 uur DOCOS 4 - Roodenburg 3

 

zondag 10 september

 

14.00 uur Football Factory 2 - Roodenburg 2

WANDELGROEP BEGINT A.S. DONDERDAG

De wandelgroep begint met de eerste wandeling van seizoen 2017/2018. Om de twee weken wordt er gedurende anderhalf uur bewogen in de omgeving van Leiden. Donderdag 7 september starten we om 10.30 uur vanuit de corner. Wilt u ook meedoen? We verzamelen om 10.15 uur.

ROODENBURG IS MEER DAN ALLEEN VOETBAL

Dit is het programma doordeweeks voor komende week met allerlei activiteiten rondom het voetbal.

 

maandag 4 september

 

dinsdag 5 september in het clubgebouw om 14.00 uur klaverjassen en sjoelen

 

op het veld om 19.30 uur wandelvoetbal voor 50 en 60 +

 

woensdag 6 september bekerwedstrijd Roodenburg Jo o 13

 

donderdag 7 september vanuit de corner om 10.30 uur eerste wandeling door de wandelgroep

 

in het clubgebouw vanaf 19.00 uur darten

 

vrijdag 8 september in het jeugdhonk om 20.00 uur klaverjassen.

 

in het clubgebouw om 20.00 uur

 

kennismaken met voetbalmasterz en in de geest van Appie voor A en B jeugd.

 

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.