Roodenburg Actueel 2017 - week 31

 

 

KejoBVBijTanteJansSchlagwein

 

Roodenburg actueel nr 31

 

 

 

NA DE AFBRAAK BEGINT DE OPB0UW.

Na de afbraak begint de opbouw. Dat geldt in dit geval voor de tribune. De geheel nieuwe tribune beschikt straks over iets minder zitplaatsen. Maar je hebt een beter zicht op het veld.

 

Op de beton platen werd het frame van de nieuwe tribune geplaatst.

 

Roodenburg krijgt 2 tribunes. Een overdekte en een onoverdekte tribune. Bij de overdekte tribune komen er ongeveer 180 zitplaatsen. Wil je in het zonnetje zitten, dan is daar nog een kleine tribune.

 

De tribune komt dus op betonplaten. Op verschillende strategische plekken zullen de blauwe afvalbakken geplaatst worden. Dat worden dus de plekken, waar het zwerfvuil in terecht moet komen.

 

Inmiddels is het framewerk dus volledig geplaatst en wachten we af, wat de volgende stappen worden.

NieuweTribune2

WALKING VOETBAL TOERNOOI

Noordwijk is verkozen tot Europese sportstad van 2017. SJC wil deze uitverkiezing vieren door het – in samenwerking met het Nationaal Ouderen Fonds en de organisatie Players United - organiseren van een Old Stars Beweegfestival bij de VV SJC.

 

De toernooidag is vastgesteld op woensdag, 13 september 2017 op het Gemeentelijk Sportpark aan de Lageweg, thuishaven van de VV SJC.

 

OldStars walking football staat voor bewegen, meedoen, zelfstandig functioneren en ontmoeten.

 

 

 

Dit is speciaal voor de doelgroep van 60 jaar en ouder.

 

Wij kunnen ons voorstellen, dat ook binnen de LV ROODENBURG een aantal oud-voetballers zijn, die behoorlijk met voetbal bezig zijn. Recent waren er een groot aantal aanwezig op de reünie. Velen hebben het nog steeds over een geslaagd evenement. En waarom zou je 5 jaar wachten voordat er weer een reünie gaat plaatsvinden?

Het kan dus al binnen zeer korte tijd. Wandelen en de bal raken. Het OldStars Walking Football evenement bij SJC is daarom bij uitstek de mogelijkheid om weer een keer actief binnen de lijnen te zijn.

 

 

 

De spelregels zijn simpel en op de website is een filmpje geplaatst , wat wel en wat niet mag.

 

Roodenburg wil graag mee doen aan dit toernooi.

Contactpersoon is Renzo Scanu. Wilt u meer informatie of meedoen?

Er zijn ook trainingen mogelijk, zodat men niet onvoorbereid gaat beginnen.

DE EERSTE TRAINING STAAT GEPLAND OP DINSDAG 1 AUGUSTUS A.S. ( 19.00 uur)

Zijn telefoonnummer is 06 10017089.

 

 

DE WEEK IN HET KORT

Deze week zijn de reclameborden aan de luifel en is de onderkant van de overkapping van de zittribune schoon gespoten.

 

Bij de administratie heerste er deze week "schoonmaakwoede ". U kent dat fenomeen wel. Ineens gaat men zich ergeren aan allerlei troep, dat al jaren een plek inneemt in een kast. Kassabonnen van meer dan 10 jaar oud. De bewaarplicht voor ondernemers is 7 jaar en alles wat daarvoor nog aanwezig was, is dus geruimd. In de corner zijn alle plannen richting de trainerskamer gegaan.

Op woensdag is de TV aan gegaan in de corner. De thuisblijvers konden de verrichtingen van AJAX volgen. In de loop van de week zijn alle tribunedelen geplaatst. Het geraamte is er. Als bestuur mag je gaan nadenken over de officiële opening.

 

Aan de bereikbaarheid van Roodenburg wordt op 150 meter hard gewerkt. De halte Kooiplein op de Willem de Zwijgerlaan wordt onderhanden genomen. Er worden bushokjes geplaatst. Komend vanaf bijvoorbeeld het station vertrekt er iedere 10 minuten een bus naar het Alrijne ziekenhuis en omgekeerd. Maar ook de snelverbinding naar Roodenburg.

ROODENBURG CROWDFUNDING (4)

De eerste donateur is over de brug en het beleggen gaat tot nu toe als een speer. In een maand tijd werd met één portefeuille van € 5000 een netto rendement behaald van € 550

 

Dat is meer dan 11% in een maand en de afspraak is dus, dat 25% naar de club gaat. Maar één zwaluw maakt nog geen lente, we gaan nuchter de maand augustus in.

 

De stand op vrijdag 28/7/2017 was € 212,80.

 

Wilt u meehelpen? Dit is het banknummer.

Dit is ons banknummer : NL92INGB0000088089 van LV Roodenburg. vermeld daarbij CFWD doeltjes.

 

 

 

Alvast dank voor uw ondersteuning.

ROODENBURG DOORDEWEEKS

In deze rubriek vermelden wij de activiteiten, die naast het competitievoetbal (gaan) plaatsvinden op Noord. Dat kunnen binnen - en buitenactiviteiten zijn. Heeft u wat te melden, geef dit dan tijdig door aan de redactie van RB actueel. Hoe meer activiteiten er worden gepland, des te meer bezoekers op het "verscholen" Sportpark Noord kunnen worden verwelkomd. Voor sommige activiteiten geldt wel, dat je lid van Roodenburg moet zijn, om er aan te kunnen deelnemen. Vaak staat dit van te voren aangekondigd.

 

dinsdag 1 augustus op het veld 19.00 uur, verzamelen om 18.45 uur

 

eerste training walking voetbal

 

dinsdag 1 augustus in de corner. ( AUDI cup 20.30 uur) Bayern Munchen - Liverpool.

 

woensdag 2 aug in de corner om 20.45 uur AJAX - NICE.

 

(alleen leden hebben toegang in corner als er wedstrijden worden uitgezonden)

 

donderdag 3 aug op het kunstgras om 19.00 uur recreatief voetbal, vaders/ opa's/ zonen/ kleinzonen en andere liefhebbers trappen een balletje.

 

in het clubgebouw, tijdstip NTB halve finale damesvoetbal, Nederland tegen .............

INDELING BEKERCOMPETITE STANDAARD TEAMS

 

ZATERDAG 1

DWO 1, FLOREANT 1 EN ROODENBURG

ZONDAG 1

ESTO 1, MMO 1, ROODENBURG 1 EN WVC 1

 

=============================================================

 

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.