Roodenburg Actueel 2016 - week 30

BijTanteJansKejoBVSchlagwein

 

Roodenburg actueel nr   30          

                                                  

LV ROODENBURG

Pieter Bothstraat 27, 2317 AP LEIDEN. 071- 5232157 (bestuurskamer) 071-5216900 (kantine)

 

                        HOE KAN JE MET NIETS TOCH ROODENBURG SPONSOREN?

                                         HET VERHAAL VAN DE TWEE FLESSEN

 

Het is zondag 24 april en op het kunstgrasveld liggen twee grote plastic flessen. Statiegeldflessen, die wanneer men ze inlevert € 0,25 per les opleveren. Ze vormen de start van een sponsoractie, waarbij de bezoekers van de corner de donateurs worden van de actie.

drankjes1

                       

Nadat er € 0,50 is ontvangen, hoe ga je dan beginnen en het blijkt dat Wickey sportdrank in de aanbieding is. Twee stuks € 0,49. Het is de eerste aankoop. In de winkel is de reguliere verkoopprijs € 0,49 en in de corner wordt de verkoopprijs € 0,50 per stuk. Er worden 2 oranje drankjes gekocht.

25/4 staan de drankjes in de koelkast en het eerste flesje wordt verkocht. De koper geeft aan, dat hij het rode drankje van Wickey nog lekkerder vindt. Omdat de reclame nog loopt staan er op dinsdag 26 april 2 rode Wickey naast het oranje drankje.

drankjes2

             

Woensdagmorgen, Koningsdag wordt de voorraad gecontroleerd en zijn alle flesjes verkocht. Met de opbrengst gaan we nu aan de slag met flessen Bar Le Duc citroen. Citroensmaak is verfrissend en men is er dol op. Woensdag staan er 3 flessen voor € 1,00 goed in het zicht van de clientèle.
Donderdag zijn de eerste flessen verkocht en is het tijd voor een nieuwe aanbieding. De week er op is er een seniorentoernooi en komen er veel kinderen mee. Het cola ijsje doet het goed.  10 stuks worden er aangeschaft . Wanneer de temperatuur gaat stijgen, neemt de ijsverkoop toe.

drankjes3

De flessen Bar Le duc citroen zijn echte dorstlessers. Geen suikers. Iedere dag worden er een paar verkocht. Het gevolg is dat de eerste tray citroen kan worden gekocht alsmede extra ijs.

In het weekend bestudeer ik de aanbiedingen en woensdagavond besluit ik om extra ijs te kopen. Een week verder blijkt dat van de 4 soorten ijs er 2 volledig zijn verkocht en de rest "loopt"

In de derde week kies ik voor de frisdrank Dr Pepper. Om te kijken of het loopt begin ik met 3 stuks. Met citroen, ijs en Dr Pepper gaan we in de derde week op zoek naar klanten. Dr Pepper heeft een mindere omloopsnelheid. We zingen de week uit en staan na week 3 op een resultaat van € 30.

Week 4 en er is een nieuwe aanbieding, die vermoedelijk goed zal aanslaan. Bijzondere drankjes, twee halen en één betalen. Een tray van 12 stuks moet de aanjager worden. 's Avonds is de finale van de Europa League. Bij deze aankoop snijdt het mes aan twee kanten. Ik krijg bij deze aanbieding zegeltjes en hierdoor is het mogelijk om 2 - 3 extra mooie prijzen te kopen voor de kaartclub. Via de zegeltjes staan er prijzen met een waarde van € 16 op de prijzentafel.

drankjes4

          

De corner is deze week een goed proeflokaal, van wat wel loopt en wat niet loopt.

In week 5 sluiten we ons project af.  Het eindresultaat is een bedrag van € 79. Dit bedrag wordt gebruikt voor de aanschaf van bijzonder trainingsmateriaal. Met dit materiaal kunnen we weer aparte oefeningen opnemen in ons programma.

In week 6 is er de vriendjesdag. De cornetijsjes voor onze mini 's zijn afkomstig uit onze actie.

Wat hebben we voor het komend seizoen aangeschaft?

Nog niet de gehele bestelling is binnen, maar we kochten een negental ringen, die je op de grond kunt leggen en die worden gebruikt voor techniek en coördinatietraining.

kegels

Verder hebben we 16 kegels gekocht met gaten en 8 stokken van 120 cm. Hiervan kunnen 8 horden worden gemaakt van 40 cm hoog, maar bij de jongste jeugd kunnen ze ook gebruikt worden als minidoel. Daarnaast kunnen ze dienen als markeringspunt. U moet dan denken aan sprintwedstrijden tot de rode kegel, de groene kegel enz.

 

DE MOGELIJKHEID OM DIGITAAL WEDSTRIJDEN TE VERPLAATSEN VOOR ALLE TEAMS. ( bericht KNVB)

De KNVB heeft vorig seizoen een pilot gedraaid voor het digitaal verplaatsen van wedstrijden van data en aanvangstijden. Deze pilot was een succes en de mogelijkheid tot het digitaal verplaatsen geldt met ingang van dit seizoen (2016/'17) voor alle teams.

De regelgeving over het verplaatsen van wedstrijden blijft van kracht, maar de uitvoering wordt voor het wedstrijdsecretariaat gemakkelijker. Alleen die wedstrijden kunnen worden aangepast, die door de KNVB als definitief zijn vastgesteld. (de zogenaamde 'roze wedstrijden' kunnen nog niet worden aangepast).

De wedstrijden worden drie weken voorafgaand aan de wedstrijddag op definitief gezet.

Competitie

Het volgende is van toepassing op de competitie georganiseerd door de KNVB district West II:

Categorie A, pupillen, junioren, senioren reserve: tot 3 dagen voor de wedstrijd met als einddatum 30 april 2017      

Categorie B, junioren en senioren: tot 42 dagen naar achteren, met als einddatum voor een volledige competitie 30 mei 2017

Bekercompetitie

Voor de bekercompetitie georganiseerd door de KNVB district West II is het volgende van toepassing:

Categorie A, senioren: tot en met 1 september

Categorie A, jeugd: tot en met 8 september

Categorie B, senioren en jeugd: tot en met 12 oktober


De regeling is niet geldig voor competitiewedstrijden voor standaardelftallen mannen.

Welke wijzigingen?

De volgende wedstrijdwijzigingen kunnen aangevraagd worden:

Datumwijziging (de verenigingen kunnen een wedstrijd maximaal 42 dagen uitstellen waarbij inhaaldagen/weekenden zijn geblokkeerd)

Tijdswijziging (van 8 dagen voor de wedstrijddag tot de wedstrijddag kunnen in onderling overleg tijdswijzigingen worden aangebracht)

DEZE WEEK

Het warme weer is een reden om de velden goed nat te houden. Bijna dagelijks stonden deze week de sproeiers aan op het hoofdveld en het wetra veld.
Op maandag ontvingen wij het trieste bericht, dat de moeder van Ramon Paardekooper was overleden. Een RB actueel extra is op dinsdagavond naar de mensen gestuurd, die wekelijks de RB actueel ontvangen. Daarnaast zijn de sociale media gebruikt. Een groot aantal Roodenburgers heeft donderdagavond afscheid genomen van Joke.

Op donderdagavond is het nog steeds druk. Diverse groepen spelen er hun partijtje en blijven op die manier in conditie. Deze week zijn de vloeren van de ruimten boven en de huiskamer schoongemaakt en in de was gezet. Ze glimmen als nooit te voren en nu is het zaak om ze schoon te houden.

 

====================================================================

BEKERINDELINGEN / COMPETITIE INDELINGEN BEKEND

Via voetbal.nl kunnen wij de bekerindelingen en competitie indelingen bekend maken voor het seizoen 2016/2017 van de teams, die uitkomen in de B categorie

ZATERDAG 2   ( beker) Alphia 2,  ARC 7,  FC Lisse 4 en Roodenburg 2

competitie   Blauw Zwart 2,  Leiden 3,  LSVV 70 2, Noordwijk 7,  Oegstgeest 4, Quick Boys 8,  Quick Boys 9, RCL 3,  Roodenburg 2, UDO 2, Voorschoten 5 en VVSB 3

ZATERDAG 3   ( beker) LSVV '70 2,  Noordwijk 5,  Roodenburg 3,  Zevenhoven 3

competitie:  Blauw Zwart 3, DSO 5, DWO 3, Leidsche Boys 1, Oosterheem 5, RCL 4, Rijnland 2, RKAVV 1,  Roodenburg 3, SEV 4, Voorschoten 6, Wilhelmus 3.

ZATERDAG 4  ( beker) Foreholte 2, Oegstgeest 7,  RCL 8,  Roodenburg 4

competitie:

Blauw zwart 4, BSC68 5,  DSO 11,  DWO 5, Forum sport 5, Oegstgeest 8,  Quick Boys 14, RCL 7, Roodenburg 4, SVC 08 6, UVS 3 en Voorschoten 11

Van zaterdag 5 zijn nog geen gegevens bekend.

=====================================================================

JEUGDAFDELING  
onder 17  JO  (  oude B junioren)

Blauw Zwart  2,  Meerburg  2,  RCL 2,  Rijnland  1,  Rijnvogels 1, Roodenburg 1, Valken 68 1 en Voorschoten 2.


onder 15 JO   ( oude C junioren)

DOSR 1, Meerburg 2, RCL 2, ROAC 1, Roodenburg 1, SJZ 1, UVS 2, WVC 1.


onder 13 JO  ( oude D pupillen)

DSO 4, Koudekerk 1, Lugdunum 1, Meerburg 3, RCL 3, Roodenburg 1, Stompwijk 1, WVC 1.


onder 11 JO  ( oude E pupillen)

ARC 2, ASC 2, Koudekerk 1, Meerburg 4, ROAC 1, Roodenburg 1, Woubrugge 1, WVC 1.


onder 9 JO  ( oude F pupillen)

Bernardus 1, BSC 68 2, Docos 3, Gol sport 1, Meerburg 4, RCL 4, Roodenburg 1 en Voorschoten 5.


De oude F2, nu JO O9 2 Docos 5, FC Lisse 5, Meerburg 9, Oegstgeest 2, Roodenburg 2, UDO 4, UVS 5 en WVC 2.

===================================================================

BEKER EN COMPETIE OP ZONDAG

ZONDAG 2  ( beker)

Alphen 6, HVV 7, MMO 3 en Roodenburg 2


competitie: Alphense Boys 5, Bernardus 7, Docos 4, Foreholte 12, Gol sport 6,  Leidse boys 3, Lugdunum 2, LVV Footbal Factory 2, Meerburg 8, MMO 4, Roodenburg 2 en SJC 7.

=====================================================================

START TRAINING ZATERDAG SELECTIE

zaterdag 30 juli is de start van de training van de zaterdag.

=====================================================================

PROGRAMMA DOORDEWEEKS

dinsdagavond 26 juli  in de corner     20.45 uur

AJAX              - PAOK Saloniki     Champions League.

voor de eigen ( jeugd) leden.

woensdag 27 juli         corner gesloten in verband vloerreiniging.

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.