Roodenburg Actueel 2015 - week 30

Beste leden van Roodenburg,

De contributie inning verloopt al jaren niet zoals het bestuur dat graag zou zien. Het bestuur heeft dan ook besloten om komend seizoen de regel te laten gelden niet betalen is ook niet spelen.
Voor komend seizoen gaat er het een en ander veranderen rond de inning. Het bestuur heeft het innen van de contributie uitbesteed aan de firma Club Collect. Communicatie rond de inning gaat ook via Clubcollect lopen. Club Collect werkt met een geautomatiseerd systeem waardoor het betalen een stuk gemakkelijker wordt. De wens, die bij veel leden leeft om in termijnen te betalen wordt ook mogelijk gesteld.
Voor de jeugdleden die gebruik denken te kunnen maken van het Jeugdsportfonds blijft gelden dat ze de aanvraag voor 30 augustus geregeld moeten hebben via Henny Slegtenhorst onze ledenadministrateur. ( bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via nummer 071 -5232157. ( bestuurskamer)
Henny is er op werkdagen van 13.30 uur tot 15.00 uur en op maandag - en donderdagavond van 19.00 uur tot 20.15 uur.

Mocht Roodenburg nog niet in het bezit zijn van uw mailadres of mobiel telefoonnummer of heb je recent je mailadres of mobiele nummer veranderd. Dan graag een mail met de juiste gevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe werkt ClubCollect?

ClubCollect zal namens de club naar ieder clublid een e-mail, SMS of brief verzenden met het verzoek om de contributie te voldoen. In deze berichten is een link opgenomen. Via deze link kun je de betaling per automatische incasso of via iDEAL voldoen. Hierbij kun je aangeven deze betaling in één keer te voldoen of in termijnen (voor gespreid betalen wordt een klein bedrag in rekening gebracht). Voor de aangegeven vervaldatum dient de betaling te worden voldaan. Indien je hebt gekozen voor betaling in termijnen dan krijg je voor elke vervaldatum een herinnering per e-mail, SMS of brief. Indien je de contributienota na de vervaldatum voldoet, wordt de rekening verhoogd met 5 euro. Wanneer je vragen hebt over bovenstaande neem dan contact op door een e-mail te sturen naar :

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor alle duidelijkheid: ClubCollect is geen incassobureau. Meer informatie over de werkwijze van ClubCollect kun je vinden op www.clubcollect.com

Met vriendelijke groet,
Bestuur LV Roodenburg

DEZE WEEK

De voorbereidingen zijn in volle gang. In de kleedkamers worden de vernielingen aangepakt van de kleedkamers, waar de schoolsport gebruik van maakt.
In de corner wordt het kijken naar de TV nog leuker en wordt er gedamd met schaakstenen.
Deze week hebben alle leden en donateurs een brief ontvangen van het bestuur. Daarin wordt vermeld dat de contributie anders gaat verlopen.
Clubcollect heeft bij leden, van wie het e-mailadres en telefoonnummer bekend is, deze week bericht gestuurd, hoe de contributie betaald kan worden.
Hendrik Boelee blijkt op facebook is de eerste speler , die de contributie heeft overgemaakt en wordt getrakteerd op een fles wijn. Wat de penningmeester niet weet is dat zowel Hendrik als zijn vrouw geen rode wijn drinken, maar wel liefhebbers zijn van een biertje.

Via de brief, die u van Roodenburg in uw brievenbus hebt gekregen, verzamelt de club telefoonnummers en e-mailadressen van de leden Clubcollect zoekt via dergelijke informatiebronnen contact met de leden. Het bestuur verzoekt u de gegevens, die bij de club bekend zijn te controleren en eventueel aan te vullen. Onze administrateur zorgt er dan voor dat alles weer up to date is. Wanneer Henny op zijn post is, leest u hierboven bij de introductie van het nieuwe contributie systeem. Maar het is niet alleen dit bedrijf dat communiceert via de e-mail.
De KNVB stuurt de leden een e-mail, wanneer er een schorsing is uitgesproken.
Digitaal is er echter nog veel meer mogelijk, wanneer ik kijk naar sportlink en zal er in de toekomst nog wel het één en ander gaan veranderen. De tijd dat alles op papier moet, ligt duidelijk achter ons.

====================================================================

ZATERDAG 1 AUGUSTUS start trainingen zaterdag selectie
training 1ste gedeelte om 10.30 uur ( kunstgras)
training 2de gedeelte om 13.30 uur ( kunstgras)
Kantine voor de leden open van 12.00 uur tot 17.00 uur

======================================================================

HET RECREATIEVOETBAL BIJ ROODENBURG

Iets voor u?

Ze spelen iedere donderdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur. De leeftijd van 25 jaar tot 60 plus. De grootte van het speelveld wordt bepaald aan de hand van het aantal spelers, dat op een avond aanwezig is. Een keer, niet opkomen, is geen probleem. De ene keer is het strafschopgebied groot genoeg, de andere keer moet het een kwart of een half speelveld zijn.
Er wordt 4 tegen 4 gespeeld, maar zijn er meer, dan gaat men net zo gemakkelijk over naar 5 tegen 5 tot 10 tegen 10.
Een lekker potje voetbal om in beweging te zijn.

Wie wil dit nu niet?

Dan is de start van het seizoen 2015-2016 de uitgelezen kans om aan te sluiten bij de recreantengroep van Roodenburg.
Iedere donderdagavond verzamelen ze om 18.45 uur.

Wat zijn de voordelen?

Er wordt lekker gesport in de buitenlucht.
Wanneer men 1 x in de week een uurtje beweegt, dan is dit goedkoper dan in het fitnesscentrum.
Leden, die alleen trainen en niet deelnemen aan competitiewedstrijden, kunnen niet-spelend lid worden. De kosten per jaar zijn slechts € 57.
Na het sporten heeft men de beschikking over een uitgebreide horecavoorziening, inclusief terras.

Interesse? Meer informatie?

Stuur een e-mailbericht naar de administratie@ lvroodenburg.nl met vermelding ( recreantengroep) of kom eens langs op donderdagavond.

Wandelend voetballen in het strafschopgebied. Iets voor de actieve 35 plusser?

DE WARMING UP VOOR 35 PLUS

Hoe ouder de spelers, des te belangrijker wordt de warming up. Heel vaak ziet men routinematige handelingen zoals warmlopen, rekken, de bal naar elkaar toe passen.
Oudere spelers doen het voor iedere training. Maar hoe zit het met de factor plezier maken?
Momenteel gebeurt dit hoofdzakelijk via de kwinkslag. Maar het zou ook kunnen door spelletjes te doen, voordat men aan het partijtje begint.
Deze warming up zou men eens kunnen uitvoeren.

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.