Roodenburg Actueel 2015 - week 27

DEZE WEEK
De week begon dit keer op zondag. Spelers van het oude vierde, lottovrienden verzamelden zich met echtgenote(n). Terwijl de Binnenstad bezig was met de Lakenfeesten , organiseerden de Roodenburgers een barbecue , midden in het groen van Noord.

De opkomst bij de ouderbijeenkomsten van D en F viel tegen. Of het nu komt door de ramadan of de warmte, maar wie niet komt dient dit wel te melden.
Roodenburg gaat het komend seizoen alleen aan de slag met ouders, waarop men kan rekenen.

Dinsdag waren Ger en Henny richting Rotterdam getogen, waar de competitieleider Pauptit afscheid nam van de KNVB. Roodenburg was als club vertegenwoordigt bij dit afscheid. Het is belangrijk dat er altijd een goed contact is tussen club en bond.


Woensdagmiddag hebben we in een volle aula afscheid genomen van Jaap de Roode, familieman in hart en nieren.

Op de facebook pagina van Roodenburg is weer een unieke foto verschenen . De foto is afkomstig van Maarten Brand en via Ger Schoonderwoerd doorgegeven.
De kantineploeg uit de jaren 70. Nog niet op facebook?
Roodenburg heeft een facebookpagina met op woensdag 335 likes.

De man, die onze facebookpagina bijhoudt is Dennis van der Pluijm. Hij is op zoek naar leuke foto's, die wel dienen te zijn voorzien van namen.

Woensdagavond komen een groot aantal A junioren een balletje trappen. Vlak voor het eten schijn je de honger en dorst te vergeten.
Woensdag zijn de bestuurders van de Leidse clubs bij de wethouder geweest.
Er is een vervolg gesprek in september.

Bijna iedere avond vanaf 20.30 uur komen er grote groepen "jonge senioren" voetballen.
Het is het Ramadan voetbal en men doet dit om de eetlust op te wekken.
De ene keer speelt men in de lengte van het speelveld, de andere keer in de breedte.
Bij het breedtespel vliegt er nog wel eens een bal in of over de sloot, maar de "daders"sprinten alsof ze worden achtervolgt door "blauw op straat " om de overgeschoten bal weer veilig te stellen.

DE COMPETITIEINDELING VAN DE ZATERDAG 1/ ZONDAG 1

indeling zaterdag 1  4de klasse A  seizoen 2015/2016

Blauw - Zwart, FC Boshuizen, Haagse Hout, LSVV. 70, LVV Football Factory, Leiden, Leidse Boys,  Oosterheem, Roodenburg, UDO, VUC, VVSB, Wilhelmus , Wassenaar

indeling zondag 1 4de klasse A  seizoen 2015/2016

Delfia, Escamp hsv, Houtwijk sv, Kickers 69, Leidse Boys, Oosterheem, Oranjeplein-Postduiven, Roodenburg,  SVH, Toofan, WIK, Wanica Star, Warmunda SV en Wassenaar.

© LV Roodenburg 2014. Alle rechten voorbehouden.